Рација у 15 регија у Италији због дјечије порнографије

Италијанска полиција покренула је велику рацију у 15 регија усмјерену против особа осумњичених за умешаност у дечију порнографију.

Свијет 04.07.2020 | 18:47
Рација у 15 регија у Италији због дјечије порнографије

Према писању новинске агенције Анса, обављен је претрес у домовима 50 осумњичених у доби од 19 до 55 година, при чему су најмање три особе ухапшене.

Један осумњичени је већ у притвору.

Истражитељи, чији рад координирају власти града Торина истражују посједовање и размјену дјечје порнографије те воде истрагу о злостављању малољетника.

Властима је у проширењу мреже осумњичених помогао одраније познат случај, прноси Хина.

По писању медија, истражитељи располажу страшним сликама злостављане дјеце, које су осумњичени наводно размјењивали на међународном нивоу путем интернета.

Италијанско правосуђе је током вишемјесечне истраге, сарађивало и са канадским координационим центром ангажованим на спречавању злостављања дјеце.

(Тањуг) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Андриц

04.07.2020 18:13

Надам се да онај сто ме је неки дан нападао због цланка о истополним браковима у ЦГ је процитао и овај цланак,па ме интересује његов коментар,да нам струцно објасни како се ово десава у Италији.Вјероватно је и ово нормално по њему,па бозе мој,то је њихов избор.Ајде јави се...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гхислаине Маxwелл

04.07.2020 20:23

Исто тако ухапшена, још само да Јосепх Грегорy Халлетт преузме британски трон и све што је рекао ће се поклопити.

ОДГОВОРИТЕ