Цеца отворено о корони и неправди која је нанета њој, Новаку и Душици!

Фолк дива Светлана Цеца Ражнатовић одлучила је да проговори на многе теме које дуго интригирају јавност, а нема сумње да ће се о њеним речима и те како причати, како често буде случај кад је она у питању.

Забава 01.07.2020 | 19:48
Цеца отворено о корони и неправди која је нанета њој, Новаку и Душици!

Цеца се дотакла теме корона вируса, који је недавно прележала.

- Апсурдно је да се људи линчују зато што је на њиховој журци или турниру неко заражен короном. Нико није имао лошу намеру, а на крају крајева свако је дошао на своју одговорност и на турнир и на моју прославу. Али, пошто је сада у јеку та корона, ствари су се поставиле као да сам ја увезла вирус из Кине и донела га на славље. Страшно је то, а страшно је и ово што сада раде Новаку! Човек је добио дозволу да организује турнир. Дозволиле су му Хрватска, Босна, Србија. Није ни у мојој ни у Новаковој моћи да одлучујемо шта треба, а шта не, него постоје стручњаци који доносе такве одлуке - казала је она за медије.

- Нисам се осетила кривом ни у једном моменту. Док су важиле мере забране окупљања, ја сам их поштовала. Исте вечери када је била моја забава у Београду је отворено неколико ноћних клубова и сплавова. Па одржана је и утакмица полуфинала Купа између Црвене звезде и Партизана. Значи, држава је на основу процене стручњака дала дозволу да ми можемо нормално да фукнционишемо - додала је она.

Цеца се осврнула на тему водитељке Душице Јаковљевић и повезивања са поменутим вирусом.

- Жао ми је што су и Душицу сви напали, као да је она крива за нешто. Па људи су носиоци вируса и без симптома. Нико није крив што је болестан - казала је певачица.

- Нисам имала никакве тегобе. Осећала сам се потпуно здраво, али сам се превентивно тестирала због бебе. Једноставно, било ми је битно да Жељко буде здрав, нисам хтела да ризикујем, јер нисам себична. Зашто бисмо заразили бебу или снајку, која после порођаја има ослабљен имунитет - додала је Цеца.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-07-01/07012020061633.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="696" />

- Вељко је дане проводио у својој соби, ја у својој. Када смо се сусретали са осталим члановима породице, имали смо маске преко лица. Можда је и боље што нам се то догодило сада, и на овај начин. Ја се надам да ћемо стећи колективни имунитет кроз тај најслабији облик вируса, који је тренутно активан, и да други талас неће бити много јак за нас. Наравно, од тога изузимам болесне људе и оне старије од 65 година, за које сматрам да и сада треба да се пазе. Иде нам у прилог и што сада имамо искуство. Када је корона тек стигла у Србију, била нам је потпуна непознаница, која је у исто време изазвала огромну панику у целом свету. Код нас се реаговало веома професионално, предузете су фантастичне мере и зато спадамо међу земље које су преживеле најмање губитке - истакла је она.

- Била сам свесна да је за бебу било најбоље да се Вељко и ја изолујемо од ње, када смо сазнали да смо позитивни. Нисам драмила, нисам патила што у тим првим данима не могу да будем са унуком, јер сам зрела жена и на прво место стављам интересе оних које волим. А у том тренутку било је у Жељковом интересу да не буде у близини свог оца и баке. Они су још увек у Тителу, јер још увек није готова соба за бебу. Мајстори су у кући, завршавају последње детаље, па ћемо ускоро сви бити на окупу у нашем дому. Богдана уређује собу и све се ради по њеној жељи. Није тачно да то радим ја! Ја сам сама уређивала за своју децу. Нико ми се није мешао, па нећу ни ја њој. Нисам таква свекрва, нећу бити ни таква ташта. Ја сам жена која има свој живот. Не мешам се у туђи да бих лечила своје фрустрације. Ако им затребам, ту сам да ускочим - <стронг><а цласс="линкИнАртицле" хреф="хттпс://www.ало.рс/вип/естрада/највеца-фолк-звезда-дала-за-папуце-и-тасну-само-5-300-евра/321987/вест" таргет="_бланк" рел="ноопенер">наводи Цеца за медије.

Извор: Ало.рс Фото: АП /принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

01.07.2020 22:35

Цеца,права мајка,бака,свекрва.Свака јој злата вреди.Зивела јос стотину година.

ОДГОВОРИТЕ