Ухапшена четири лица због дјечје порнографије

Полиција је идентификовала и ухапсила четири особе које се сумњиче да су починиле кривично дјело ”Искориштавање дјеце за порнографију”, потврђено је за Српскаинфо.

Република Српска 01.07.2020 | 12:15
Ухапшена четири лица због дјечје порнографије

Ухапшени су В.И и С.Ћ. из Бањалуке, Г.Б. из Добоја и Ж.О. из Власенице и против њих ће бити поднесени извјештаји о почињеним кривичним дјелима искориштавање дјеце за порнографију.

Како незванично сазнајемо иза решетака су Владимир Илић, Стефан Ћуковић, Горјан Божић и Желимир Обреновић. Старосна структура жртава је од једне до 16 година, а осумњичених особа од 25 до 66 година.

Приликом претресања просторија које користе осумњичене особе на подручју Бањалуке, Добоја и Власенице, полицијски службеници су пронашли и одузели предмете који су кориштени за извршење предметних кривичних дјела а ради се о мобилним телефонима, рачунарима, уређајима за складиштење дигиталних података и слично, материјалима са садржајем дјечије порнографије коју су осумњичени складиштили на уређајима за похрану података.

Такође, приликом претресања пронађена је и одузета одређена количина оружја и муниције.

Ове особе су ухапшене у оквиру акције „Систем“ која је започета са циљем идентификовања, доказивања и процесуирања починилаца кривичних дјела из области сексуалне експоатације дјеце.

Одјељење за високотехнолошки криминалитет Управе криминалистичке полиције МУП-а РС апелује на грађане да не објављују јавно и не дијеле фотографије на којима се налазе дјеца без одјеће, јер на тај начин може да дође до злоупотребе таквих фотографија од стране других особа.

(Српскаинфо)

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Мецава

01.07.2020 11:27

Овај старкеља 66,дзукела једном ногом у гробу,црко да Бог да,а ни остале дзукеле ниста боље! Све то треба објесити за јаја ,негдје на тргу ,па их батинати док не покрепају!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

01.07.2020 13:39

Ви сте луђи, од ових педофила.

Name

Ре Мецава

01.07.2020 15:09

Тако брате за јаја

Name

Ре мики

01.07.2020 15:09

Ти Микице сине куци питај маму мозес ли са њом кувати руцак.

Name

СССС

01.07.2020 11:44

Најгоре гнусобе стигле и до нас, нажалост. Доб жртава од 1!!!!????? до 16 год. Је ли вас имало стид, припадници 'јачег' пола? Има ли макар 00001% међу вама да не гледа порнографију (која је основни фактор за изопачење личности у контексту наведене психосексуалне девијације)? Знате ли да скрнављење невиних, малених Божијих створења означава КРАЈ људске цивилизације на овој огреховљеној планети? Молим БН да објави комент, Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

родитељ

01.07.2020 12:42

Ре ЦЦЦЦ, свака Вам част на коментару! Ја се само питам да ли ова дјечица имају очаве? Ја бих им кад-тад пресудио по кратком поступку, онако хладнокрвно без икаквих емоција!

Name

Дзоо

01.07.2020 14:11

Ма ста се к....те па то је нормално погледај те деца од 13 година имају сполне односе ало нелупај те празну сламу нико висе нема морала

Name

Ре: Родитељ

01.07.2020 14:27

Игор Јурић, отац силоване и убијене дјевојчице Тијане, се у Србији бори колико може против овога зла (донесен је тзв. Тијанин закон). Најбоља је превенција, у смислу поучавања људи о томе колико је зло порнографија, јер буквално разара предњи мождани режањ, дјелујући као душевно-духовна дрога. Људи прелазе са једне изопачености на другу, јер им првобитни порно садржај више не узрокује иницијално потентни прилив адреналина, након извјесног времена. Зато прелазе на виши ниво изопачења. Иначе, основни принцип учења код људских бића је тај да КОПИРАЈУ оно што гледају, па је стога ПОГУБНО гледати гадости као што су силовања дјеце, жена, животиња, па чак и лешева, између осталог, зато јер они који то гледају, имају потребу да то испробају ван филма. Исто важи и за хомосексуалне садржаје. Убациш ли смеће у свој ум, поступци ће ти бити опако погани. То је то.; па, бирајте: или ћете бити људи, или нељуди; а нељуде чека тама, затвор, и мука, и на овом и на оном свијету.

Name

Е родитељу

01.07.2020 13:43

Јадно је биће коме си ти родитељ, иди љекару на вријеме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пера

01.07.2020 21:11

Ама по хитном поступку прогласити нај ригорознији закон у окрузењу и ПРИМЈЕЊИВАТИ ГА ДОК НЕ УСВОЈИМО СВОЈ(јос ригорознији) ЗАКОН!!! Немогу схватити људе ДА КОМЕНТАРИСУ И БРАНЕ ову багру!!! ТО ТРЕБА ОКОВАТИ И У РУДНИК ДА КОПА ДОК НЕ (СКАПА) УМРЕ БЕЗ ДАНА ПИМИЛОВАЊА!!

ОДГОВОРИТЕ