Снима се серија Дрим тим - Мима Караџић глумиће вођу хулигана!

Након филма и серије „Монтевидео, бог те видео“ публика ће моћи да ужива у још једном пројекту чији су јунаци фудбалери.

Забава 30.06.2020 | 19:49
Снима се серија Дрим тим - Мима Караџић глумиће вођу хулигана!

Под редитељском палицом Дејана Зечевића у понедељак ће пасти прва клапа саге „Дрим тим“. Серија је настала на основу непотврђене биографије звездарског Марадоне, чувеног Ингета. Несрећан због неуспешне фудбалске каријере, наш лка с великим жаром учи своје синове да постану врхунски фудбалери. - Код Звездарске шуме је постојао мали клуб по коме је и настала наша прича о брачном пару са 11 синова. Серија је по жанру романтична комедија која се бави тиме да ако верујеш у нешто као што тај клуб, можеш стићи до финала купа и прве лиге - објашњава сценариста Милош Радовић.

Лазар Ристовски се враћа глуми, а супругу ће му играти Тања Шојић.

- Хтео сам да доведем свих 11 синова, али нисам још запамтио како се сви зову. Ту су двојица, Милан Колак и Александар Филимоновић - рекао је Ристовски.

Део екипе је и Милутин Мима Караџић, који игра, данашњим речником речено, хулигана, односно вођу навијача.

- С великим задовољством сам прихватио позив. Наш фудбалски тим нема бројне навијаче, али има вођу Чалију, ког играм - открио је Караџић.

После низа серија о криминалу на мале екране наредне године уз помоћ „Телекома Србије“ долази једна топла духовита и романтична прича. Милан Колак наставља сарадњу с Ристовским након филма и серије „Краљ Петар Први“.

- Лаза нас је прво намучио на снегу и леду, а сад смо се пржили на плус 40. Сценарио сам прочитао у даху и искрено се забавио. Играм Мику Блефа, једног од најбољих фудбалера. Радујем се што ћемо оживети причу о турбулентној породици и њиховим сновима која немогуће чини могућем - истиче Колак.

Филимоновић је у Београд стигао из Холивуда, а тренирао је фудбал и наследник је легенде Партизана. - Каријера ме одвела у иностранство и срећан сам што имам прилику да се вратим - каже глумац.

У серији ћемо гледати Јелисавету Орашанин, Ненада Окановића, Бојана Димитријевића и Мому Пићурића.

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 0

Оставите коментар