Оља Балашевић показала завидну линију у 61. години! (ФОТО)

Оливера Балашевић нема кога није распаметила објавом за коју је испозирала у једноделном купаћем костиму, па показала завидну линију.

Забава 30.06.2020 | 17:39
Оља Балашевић показала завидну линију у 61. години! (ФОТО)

Супруга Ђорђа Балашевића у 61. и те како жари и пали, а на изгледу могле би јој позавидети многе. 

Она се, пак, није освртала много на лавину коментара коју је покренула. У једном тренутку ускочила је у базен па наставила да ужива у сунчаном дану.

 

 
 
 
 
 
Виеw тхис пост он Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Купачи са обе стране реке као и пролазници преко моста били су, наравно, шокирани. Рекох да сам била жгољава, сићушна за своје године, па је било право чудо већ и то што толико дете уопште уме да плива, а скок је све оставио без даха. Све осим мене, свом срећом. У односу на скокове које сам касније чинила у животу био је крајње једноставан, на ноге, са врло ниским коефицијентом тежине, како би то касније описао мој тренер Борис Павлов, али тих пар секунди не заборављају се никад. Била сам лака као перо, изронила сам такорећи још зарањујући, као забачени плутани пловак, и вероватно су посматрачи били усхићени, али ни случајно нисам била уплашена, можда тек мало разочарана што нисам дуже остала у ваздуху. Дечаци из дворишта пропустили су мој први скок, што сам уосталом и хтела, лукаво испливавши после првог скока на другој страни, само да им не би пало на памет да ме одговарају од следећег покушаја. Окупили су се на обали уз пратећи жамор који је најавио да сам поново уз Радета на огради моста, и нисам била сигурна да ли ми то машу или се хватају за главу, али сам изронивши добро видела како Зоран трчећи одлази ка кући, у намери да бар благовремено пријави мами и тиме највећи део неизбежне казне пребаци на мене." Планета Двориште, стр.26.

А пост схаред бy Оливера Балашевић (@оливера.баласевиц) он

Извор: Курир.рс Фото: Сторy

Коментари / 0

Оставите коментар