Американац два пута добио милионе на лутрији!

Американац Марк Кларк је стварно срећан ћовек, њему је пошло за руком да два пута освоји лото премију. Односно, на "греб греб" лутрији у два наврата добио је по четири милиона долара!

Занимљивости 29.06.2020 | 16:45
Американац два пута добио милионе на лутрији!

Први пут је до добитка дошао пре три године, када је, испоручујући гориво на једној бензинској пумпи, купио срећку инстант лутрије, састругао бар код и угледао упутство које је гласило: "Обратите се службенику".

Како је и предвиђено, службеник је потом са срећке састругао остатак премаза, а затим, са шокираним изразом на лицу, рекао: "Марк, управо сте освојили четири милиона долара".


Како наводи ЦНН, Марк је сео у свој камион и вратио га у фирму у којој је био запослен, и потом отишао до куће својих родитеља да им саопшти лепе вести, да би се недуго затим пензионисао.

Међутим, овог месеца је још једном купио срећку "греб-греб" лутрије државе Мичиген, и поново добио исту суму.

Он каже да је за стругање употребио новчић који му је пре десетак година дао његов сада покојни отац, као и да се због тога можда радило о срећном новчићу који му је помогао да још једном дође до добитка.

Педесетогодишњи Кларк истиче да не планира никакве промене у свом животу, и да ће и даље живети мирним пензионерским животом и бавити се омиљеним хобијем - пецањем.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Боки

29.06.2020 15:52

Нека ти је са сречом у здрављу трошио и уживо

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

29.06.2020 16:46

Бог ти подарио здравља да их трошиш. Ако ниси имао пуно пријатеља сад ћеш их имати и превише.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кад

29.06.2020 17:25

те оце, оце два пута !

ОДГОВОРИТЕ