Ајфонка никад искреније о хапшењу код Бијељине

"Најтеже ми је било када сам изашла и позвала маму и, први пут после месец дана, чула њен глас. Прво што сам јој рекла било је: 'Мама, извини'...

Забава 27.06.2020 | 08:36
Ајфонка никад искреније о хапшењу код Бијељине

Тијана Максимовић ухапшена је крајем маја у Сувом Пољу код Бијељине због наводне сумње да се бавила подвођењем и организованом проституцијом. Након готово месец дана притвора Тијана Ајфон је пуштена да се брани са слободе.

"Најтеже ми је било када сам изашла и позвала маму и, први пут после месец дана, чула њен глас. Прво што сам јој рекла било је: 'Мама, извини', а она ми је одговорила да немам због чега да се извињавам и да сам само морала да будем много обазривија у каквом се окружењу крећем. То ме је још више заболело и после 30 дана сам највише заплакала баш у том тренутку", рекла је на почетку исповести она и објаснила да је време у притвору искористила да се суочи са собом.

"Било ми је много тешко, али ово је највеће искуство које сам могла да добијем. Била сам сама и могла сам да саберем своје мисли, да размислим ко сам, ко су други и шта је важно у животу. Никада нисам била од оних који кукају и захваљујући мом позитивном приступу изашла сам и пре него што су рекли да хоћу. Не знам како би ми било да сам се понашала као принцеза на зрну грашка", испричала је Тијана и открила на шта јој је ипак било тешко да се навикне.

"Било ми је необично да се навикнем на то да се у десет увече гасе светла, а да се пале у шест ујутру. Имала сам осећај да сам навијена као сат, али навикла сам се. Када је реч о затворској храни, није било као у ресторану, али јела сам готово све. Била сам у константном страху да се не угојим, али ситуација је таква да ако не једеш то што имаш, останеш гладан". прича Тијана и кроз шалу истиче који ће јој затворски специјалитет највише недостајати.

"Иако сам ухапшена у Босни, морам да кажем да су Босанци најбољи људи које сам могла да сретнем. Имају велико срце и поштовање према другима. Њихова људскост и срдачност су ми највише помогли да издржим све", рекла је она.

"Морам да кажем да је затворски пасуљ најбољи који сам пробала, али било је и неколико јела које сам морала да враћам. Прво што сам појела по изласку из затвора је пица. Била сам је жељна све време. Иако иначе не једем пуно, пицу сам јела док ме стомак није заболео. Лепо је када сам бираш шта ћеш да једеш", искрено каже Тијана, а потом додаје због чега не може да говори о свом случају:

"Не смем да причам о случају јер морам да сачекам да суд каже своје и да буде подигнута оптужница. Нисам крива и нисам урадила ништа лоше, осим што сам се нашла у погрешно време на погрешном месту. То је све иако би многи желели да чују нешто друго", каже Тијана и додаје да ће сада да се посвети козметичком салону који је отворила непосредно пре него што је ухапшена.

Тијана не крије да су је многи блиски људи разочарали, али да јој је ово искуство помогло да схвати ко су јој прави пријатељи.

"Док сам била у затвору, изгубила сам љубавног партнера. Лажне другарице су урадиле своје и једва дочекале да упропасте нешто лепо из мог живота. Не жалим и не боли ме то. То је доказ да одређене људе боли мој живот. Само су прави пријатељи, неколицина њих, остали уз мене, а и очекивала сам да ће многи да ликују. Само нисам очекивала да их је толико много", признаје Максимовићева.

(Курир)

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Пале

27.06.2020 06:55

Маца мала,бас су бзв,нису је требали брукати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ММ

27.06.2020 19:26

"Рано"си се маме сетила.

Name

Дадо

27.06.2020 07:39

А мила моја. За све у зивоту има први пут. Бицес обазривија други пут јер на грескама се уци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинац

27.06.2020 07:41

Па како ухапшена у Босни?Цуј Босанци?Срам је било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

27.06.2020 08:32

Па неце ваљда бити Марсовци иди бре пасе леци....

Name

Ђуро

27.06.2020 08:39

Па сви у Србији нас зову босанци.То што ми мислимо да нас неко бенда то само показује да смо луд народ.

Name

Луди Рајко

27.06.2020 08:49

Бијељинац ако ти је лакше напиши Хондурас.Просветли нас мало.Отвори на видике.

Name

Приједор

27.06.2020 07:59

Проститутка, а ви сте гори кад оваквим дајете простор у медијима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Бијељинац

27.06.2020 09:28

Из које си ти Дрзаве? Ста ти писе на пасосу и лицној карти. Докле год Рс не постане Дрзава а не ентитет ми цемо бити за све Босанци и тацка. А цисто сумњам да це икад постати Дрзава јер би пропала за седмицу

Name

супериска си

27.06.2020 08:05

сад написи књигу затвор и ја па мозда и нобела на крају убодес

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аса

27.06.2020 08:14

То је мама од тебе и направила јадне сте обе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луди Рајко

27.06.2020 08:23

Ајфонка је невина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко

27.06.2020 09:58

Вилеров гоблем ...величине 1 м2

Name

Митар

27.06.2020 09:37

Уметничко име Ајфон је одабрала да би сви одмах знали цијену? Разлика између "уметничко" и "умјетничко" је у уметању.

ОДГОВОРИТЕ