Северина забринута за његово здравље, поделила слику из болнице!

Фотограф Душан Петровић прије неколико дана сазнао је да је позитиван на коронавирус, а његову објаву из болнице подијелила је и Северина, која је с њим често сарађивала.

Забава 26.06.2020 | 16:31
Северина забринута за његово здравље, поделила слику из болнице!

- Хвала свима на порукама подршке и извињавам се што нисам одговорио. Ноћас сам око пола два завршио у болници јер ми се погоршало стање и температура не пада. Тако да ћу до даљњега бити овдје. Чувајте се и пазите се. Ова корона је један велики ужас мада ћемо и то побиједити - написао је уз фотографију из болнице коју је подијелила Северина те му послала подршку у облику емотикона срца.

- У понедјељак сам дошао у Крагујевац у намјери да будем са мајсторима јер су нам радови увелико у току. У понедјељак је све било ок. Међутим, ја сам имао неку благу малаксалост, али сам ја то приписивао томе што сам претходне недјеље, имао девет снимања и ноћу сам уређивао и нисам спавао. Понедјељак на уторак сам се пробудио око три ујутро, пола четири, са температуром 38,8 и с грозницом. Било ми је баш лоше, то је био први симптом. У уторак сам отишао у амбуланту, тестирао сам се, снимали су ми плућа, узели су ми брис и вадили крв - испричао је фотограф недавно на Инстаграму па се затим јавио поновно и написао да "иде на боље", ипак чини се да су се ствари током вечери ипак погоршале.

Извор:Екскузива.ба Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар