Катарина Грујић добила опекотине на снимњу спота!

Катарина Грујић је желела да њену песму прати јединствени видео запис у режији познатог фотографа и редитеља, те је у новом споту коришћена велика пиротехника.

Забава 25.06.2020 | 22:22
Катарина Грујић добила опекотине на снимњу спота!

У једном тренутку, пламен бакље је закачио њену руку, те је певачица задобила опекотине, које су одмах саниране на једној приватној клиници.

"У једном тренутку, док је трајало снимање, ја сам само осетила невероватну врелину и чула како неко из екипе виче "Пази!" и тада сам видела да ми је пламен бакље ухватио део гардеробе! Срећом, брзо смо сви одреаговали, одмах сам отишла на клинку да се то санира, тако да имам лакше опекотине које сада мажем мелемом, тако да неће остати ожиљак. Свакако, радујем се што смо снимање спота успешно привели крају јер верујем да ће ова песма постати прави летњи хит за све оне који овог лета желе да уживају у слободи. Драги моји, моја порука за ово лето је јасна: Нећу да се мувам, само бих да пијем! За све оне који воле слободу, журке, сунце, коктеле... Или се можда плаше короне (смех) Уживајте!", поручила је Катарина.

Извор: Курир.рс Фото: Миомир Милић 

Коментари / 0

Оставите коментар