Слоба и његова девојка Јелена имали удес!

Слободан Радановић доживео је саобраћајну незгоду, а са њим је била и његова девојка Јелена Ђуричанин.

Забава 23.06.2020 | 14:00
Слоба и његова девојка Јелена имали удес!

Њих двоје су, срећом, прошли без већих последица и осим што су мало угрувани добро се осећају. Познати певач ударио је у други аутомобил за чијим воланом је био Београђанин Бранко Андрић (49).

Његова супруга Гоца Андрић објаснила је дошло до несреће:

"На великој удаљености Бранко је видео светла возила које се кретало у његовом правцу. Проценио је да је безбедно да пређе раскрсницу, и прешавши две траке ударио га је аутомобил, којим је управљао Слоба Радановић, у предњи десни точак. Како се Слоба кретао великом брзином, силина ударца је била изузетно јака и одбила је аутомобил мог мужа 20 - 30 метара уназад. Како нам је касније у Ургентном центру рекао, журио је да стигне на неку прославу", каже Гоца и додаје:

"Мој муж се није кретао великом брзином, возио је службени ауто, који се води као теретно возило, носивости до 1. 000 кг и не може да постигне велику брзну. Није излетео у раскрсницу. Он је изузетно савестан возач, никада му се није десило ниста слично."

Према њеним речима Бранко је задобио теже повреде главе и десног кука приликом удеса.

"Од силине ударца задобио је повреду главе, карлице и десног кука. На глави има велику посекотину дуж целе главе, крв му је ишла на све стране. Човек који живи у близини видео је шта се десило, одмах је пришао мом мужу и указао му помоћ. Покушао је да му заустави крварење и помогао му је и да нађе наочаре које су му одлетеле у тренутку судара."

Она у тренутку судара није била са мужем, али како каже, чим јој је јавио шта се десило њу је комшија довезао на место несреће у року од 10 минута:

"Назвали смо Хитну помоћ на лицу места, после дужег времена дошла су два возила Хитне помоћи и на носилима су одвели мог мужа у болницу, заједно са Слобом."

Гоца каже да су се певач и његова девојка понашали врло "фино и културно" према њој и њеном мужу док су сви заједно били у Ургентном центру:

"Слоба је у Ургентном био сасвим нормалан према нама, није био ни агресиван, ни безобразан. Мој муж је рекао да није битна ни материјална штета, већ да сви учесници судара немају веће повреде и буду доброг здравља. Слоба је био у сагласности са тим и дечко је рекао да је здравље најбитније."

Гоца каже да је њен супруг у боловима и да највише осећа повреду кука и карлице.

"Сваки други дан мора да иде на превијање, и добио је инструкције лекара да се придржава строгог мировања 7 дана, радили су му сва могућа снимања, ултразвук стомака и плућа, скенер главе, грудног коша", закључила је.

Подсетимо удес се догодио у Земуну, у ноћи између понедељка и уторка, 22. и 23. јуна, један час после поноћи а са Слобом су у колима били његова девојка Јелена Ђуричанин и пријатељ.

Извор: Курир.рс/Ало Фото: АТА имагес/принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар