Ђоковић тестиран на вирус корона у Београду

Новак Ђоковић је у преподневним часовима у понедељак допутовао у Београд.

Тенис 22.06.2020 | 12:56
Ђоковић тестиран на вирус корона у Београду

Ђоковић је, заједно са породицом и својом екипом, недуго након доласка у престоницу Србије био подвргнут тесту на коронавирус.

Подсетимо, Новак није био тестиран у Задру као већина играча, већ је одлучио да то уради у Београду, што је сада и учинио.

Члан Новаковог тима, кондициони тренер Марко Паники, сазнао је да је позитиван на коронавирус у Задру, али није изразио никакве симптоме ове болести.

За сада је познато да су уз Григора Димитрова и Паникија позитивни на ковид-19 били још Борна Ћорић и Кристијан Грох, Бугаринов тренер.

Горан Иванишевић, један од организатора Адрија тура у Задру и Ђоковићев тренер, пре четири дана био је тестиран јер му се слошило, али су резултати тада показали да је негативан на коронавирус.

Резултати теста којем су подвргнути Новак и његов тим очекују се у току дана.

(Б92) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дреле...

22.06.2020 11:40

Олимпијски центар "Јахорина" промовисао је љетну понуду планине у Задру на хуманитарном тениском турниру "Адрија тур".... Значи паре ...брате...још Андрић град и Кустуричина прича и све се то донесе у БЛ на крају да се опрато подјели између Рудоње и њих... "добро замишљено " ...али ј.бе Цорона.... м.ајку јој њену , брзобразну!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.06.2020 12:19

Хоце ли бити у БЛ тог турнира, ја не могу висе цекати бас ме брига за корону само да гледам,неце цаљда направити дјаба квалитетно те терене за пар дана

Name

Марија

22.06.2020 12:01

Је ли се по сваку цијену морају одрзавати турнири?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Напријед Ђоле

22.06.2020 12:11

Са позитивним и негативним тестом Ђоле је легенда и само му могу пожељети све најбоље и да га срећа прати?????

ОДГОВОРИТЕ