Ђоковић одбио да се тестира у Хрватској, ево разлога

Ђоковић ће се по доласку у Београд јавити љекару опште праксе и зависно од његове процјене предузети кораке.

Тенис 22.06.2020 | 07:31
Ђоковић одбио да се тестира у Хрватској, ево разлога

Новак Ђоковић одлучио је да се не тестира на корона вирус у Задру већ да љекарски преглед обави тек по повратку у Београд.

Први тенисер свијета није осјетио никакве симптоме као ни чланови његовог стручног штаба, па је одлучио да се не тестира у Задру и да се тек по доласку у Србију јави епидемијологу и да потом настави да се понаша по препорукама љекарске службе.

Ђоковић ће се по доласку у Београд јавити љекару опште праксе и зависно од његове процјене предузети кораке.

Ђоковић се очито уплашио, да ће уколико буде позитиван на корона вирус, морати петнаестак дана остати у Хрватској у изолацији.

Григор Димитров позитиван је на корона вирус, а убрзо је, након што је објављена та информација, отказано финале у Задру.

"Добили смо информацију прије сат времена и провели смо све мјере. Сви који су били у блиском контакту с њим, ићи ће на тестирање. Жао нам је због овога, али не желимо ништа ризиковати. Надам се да ћемо се вратити у Задар кад буде нека боља ситуација", рекао је Ђорђе Ђоковић, најмлађи брат Новака и директор цијелог Тоура.

Горан Иванишевић био је тај који је морао гледаоце разочарати...

Ово је велики шок. Ђоле ју је први примио. Савјетовали смо се са свима, са Владом РХ, и одлучили смо за све који су ту да ово откажемо. Ја сам се прије три дана случајно тестирао, тестират ћу се опет. Ево мене су извиждали јер сам донио лоше вијести. Хтио бих се захвалити породици Ђоковић што су нам указали повјерење, видјели су најбољег на свијету", рекао је Горан.

Како је први тенисач свијета примио ову информацију?

"Новак? Јако је тешко примио ову вијест. Подузели смо све мјере прописане од Влада Србије и Хрватске. Тешко је примио ову вијест.", рекао је Ђорђе за Спорт Клуб, те је додао:

"Читава серија? Нисмо сигурно, то ћемо видјети."

(Спорт клуб)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Славољуб

22.06.2020 06:53

Све што је постигао на тениском терену уништиће својим неразумним и глупим понашањем ван терена. Потпуно неодговоран!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

22.06.2020 07:00

Паметно је Ноле урадио, зна он да се резултати тестирања могу лако лажирати. Питање да ли је и Димитров стварно заражен или је све завјера мафије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

23.06.2020 17:48

Ет колико си ти паметан...видис ли сада????

Name

Игор ре скемптик

22.06.2020 09:36

ре Скептик, наравно ви сте нам говорили да вирус не постоји, па да не постоје тестови, па сад да це га лазно и тестирати а само да знате он не зиви у Србији, вец у Монаку, он је градјанин Монака и тамо плаца порез. Ово је само показало како је кукавица од цовјека. БН би требао ове који намјерно уносе мрзњу и забуну сакционисати.

ОДГОВОРИТЕ