Ђоковић и остали тенисери биће тестирани на корону

Новак Ђоковић ће, заједно са осталим учесницима Адрија тура, бити тестиран на коронавирус.

Тенис 21.06.2020 | 23:03
Ђоковић и остали тенисери биће тестирани на корону

То ће се десити јер је Григор Димитров непосредно пред почетак финала Адрија тура у Задру објавио да је позитиван на корона вирус.

Поред Новака биће тестирани сви играчи турнира – Александер Зверев, Андреј Рубљов, Данило Петровић, Пеђа Крстин, Нино Сердарушић, Марин Чилић и Борна Ћорић.

Такође ће бити тестирани и сви чланови организације, потврдили су руководећи чланови Адрија тура Ђорђе Ђоковић и Горан Иванишевић.

Иванишевић је истакао да је “прије три дана” био тестиран на коронавирус и да је био негативан, али да ће поново проверити резултате.

(Српскаинфо) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ања

21.06.2020 22:55

Да ли је вазнија зарада Новака Дјоковица или здравље његових навијаца у БЛ и СА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робин Хоод

22.06.2020 07:22

Засто се Димитров није тестир‘о на лицу мјеста, у Задру? Цилиц,Цориц и остали су то урадили ! Овај тоур је свима био толико трн у оку да је било само питање времена ... пс. Овај пут је Новак наступ‘о гратис, тј за добротворне сврхе!!

Name

Игор

22.06.2020 10:04

ре за Робина Новак никад ниста не ради дзабе, хтио је мало славе док је корона и док га не обозавају на теренима у свијету, медјутим, организација мора да је била толико лоса ако су они медјусобномогли да заразе једни друге. Па Новак је мултимилионер из Монака, зар није могао платити тестиранај свака 2 дана. И на крају је побјегао за Србију, јер тамо це Вуциц да уради све како Дјоковиц казе, а у ХР би морао да буде у карантину, како закон налазе другим ријецим у Србији је изнад народа и правила. И тако побјезе Дјоковиц... Само народ слијеп не мозе ово да сконта... исто као за Додика, лазе и краде их у оци а они и даље га воле, тако це бити и са овим, да је ово све урота из Задра.