Несрећа: Погинуо моториста из Бијељине

Тридесетједногодишњи мотоциклиста Г.Н. из Бијељине погинуо је синоћ у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила код Брчког, потврђено је за ИнфоБијељина у полицији Брчко дистрикта. Пријаву да се догодила саобраћајна незгода брчанска полиција је запримила у 23.15 часова.

Република Српска 21.06.2020 | 17:02
Несрећа: Погинуо моториста из Бијељине

"Пријављено нам је да се у мјесту Брезово Поље догодила незгода у којој је повријеђено једно лице. Након пријаве полицијски службеници су изашли на лице мјеста и утврдили да је мотоциклиста Г.Н. (31) из Бијељине у овом удесу смртно страдао", потврдила је за ИнфоББН Џевида Хукичевић, портпарол Полиције Брчко дистрикта.

Додала је и да ће бити обављена и обдукција настрадалог, пише ИнфоБијељина.

Увиђај обавили полицијски службеници саобраћајне полиције Брчко дистрикта.

(ИнфоБН)

Коментари / 16

Оставите коментар
Name

Одговорност

21.06.2020 15:14

Када це људи схватити да мотоциклисти нису равноправни уцесници у саобрацају и да су као такви јако рањиви. Без обзира да ли се мотоциклисти понасају у складу са законским одребама или не, они су угрозена категорија. Када се десе овакве несреце онда је, на залост, касно. Сто се мене тице, ја бих забранио користење таквих возила јер су превисе ризицни у саобрацају. Знам да се многи не слазу, али нека то објасне породицама погинулих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xy

21.06.2020 15:32

Искрено саучешће породици, али скоро сам ишао према Брчком од Бијељине, а у једној врло оштрој кривини, гдје је наравно пуна линија, дугу колону возила претицао је моториста и заиста не знам како смо избјегли судар.Чему таква вожња ???????????????

Name

Боби

21.06.2020 15:53

Слазем се, мотоциклисте треба забранити да се крецу по јавним путевима.

Name

Андриц

21.06.2020 16:03

Ре одговорност:е бас си бистар,ти би забранио возњу мотора.Па забрани онда и возњу аутомобила кад се возе камиони и аутобуси,јер у том односу,аутомобили су угрозена категорија.Какве су то глупости,ста лупас.Боље би било да се поведе мало рацуна о мотоциклистима,да се зесце казњавају возаци који угрозавају мотоциклисте.Наравно,и возаце мотоцикла казњавати острије за прекрсаје...

Name

Ре:

21.06.2020 16:15

Мани ти те приче! Мотористи су искомплексиране особе, које другачије не могу бити запажене, а имају врло јаку потребу да буду виђени. Е, сад, ако се неко од таквих запуца у ауто 150/сат, да ли је то "угрожена категорија" или дивљаштво? Неки дан онај џудиста уби себе и уби човјека у ауту. Нико да помене ни име тог несрећника из аута. Да ли је нечији живот више вриједан од живота осталих?!

Name

Ре: Одговорност

21.06.2020 16:54

Зао ми је, али ипак морам да се успротивим васем мисљењу: Равноправност у саобрацају се не мјери на степену рањивости, него на вазности и постовању саобрацајних закона и прописа. Без обзира да ли камион, ауто, мтоцикл, бицикл или пјесак, свако има своју одговорност приликом постовања саобрацајних прописа. Е, цињеница да се неки не дрзе тих прописа је несто друго. Ја сам ипак мисљења да онај који је "јаци" мора и висе да пази, као сто би етицки и морално било и у нормалном зивоту...

Name

Игипоп

21.06.2020 20:18

Имам мотор и возим га годинама.. Возим га као сто возим аутом.. Гдке је 60 идем 60, гдје је 80 идем 80, одем на ауто идем 100 да издувам мало мотор и готово.. На овим брзинама се стигне реаговати гдје су ограничења, све преко је глава у торби, како у ауту тако и на мотору...

Name

Бајкер рс

21.06.2020 17:34

Реплика за овог сто би забрањивао моторе; Ти си искомплексиран лафе зато сто у припиздини где седис и резис на све сто се неуклапа у твој малоградјански систем вредности неваља и треба забранити,боли те јер никад нецес дозивети сто један истински заљубљеник у мотоцикле дозиви за сат ти за годину немозес,боли те јер никад ниси имао другове,рибе као они зато царе гуслаЈ,попиј коју љуту за тај твој мали јадни зивотиц и цути,само цути....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РеБајкер рс

21.06.2020 19:18

Јел то ти држис предавање из свог угла ? Морас да знас да има зивота и зена момо твог мотора и те како, а ти си само умисљени лик да се оне мотају око таквих. Поента је да се сви придрзавају сакб. Прописа и но проблем.

Name

РеБајкер рс

21.06.2020 20:26

Е јадан си ти са овим коментаром! Паметнији би ти било да ниси ниста ни коментарисао!

Name

Ре. Бајкер РС

22.06.2020 08:26

Заборавио си рећи да бајкери ваљају дрогу као луди, што за себе, што за друге, тако да су и сулуде брзине, нажалост, резултат интоксикације. Успут, остави женски полни орган (припиз..на) на миру, примитивни створе. На крају крајева, тим каналом си дошао на свијет, кребилу један.

Name

П

22.06.2020 04:07

Требају Сви Уцесници Саобрацаја да оду На Додатне Курсеве Едукације Возње у Садашње Вријеме.То би нам Олакшало свима.Мотористи Више Гину Због Тудјих Грешака и непазње.Него Што су и Сами Криви.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бајкер рс

23.06.2020 18:38

Много гледас филмове....

Name

Прика

22.06.2020 07:52

Људи није битно дал је моториста ил аутомобил,то је до возаца,сви моземо стиснут гас до краја али је проблем сто незнас дал це ти се појавит трактор или комбајн или камиом,па немас времена да реагујес.кад неко погине ил остане инвалид није толико ни битно које коме одузео првенство.свако у нецему узива,сваки возац бар једном проба да види колико му масина мозе да иде.мој предлог једном рецимо затворит дио пута да би мотористи могли да се издувају,наравно ако је изводљиво.моје сауцесце породицама погинулих у саобрацају

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

22.06.2020 08:29

Хоћете да се издувате? 100 плус км/ сат...... Који сте ви имбецили..страшно!

Name

ЗакЗирак

22.06.2020 11:26

Мотористица су нормално учесници у саобраћају као и сви други. Не може им се забранити коришћење путева али петоструко веће казне него нормално може. Они возе и по 180-200 км на сат на обичним путевима гдје је ограничење 80 КМ. Свакодневно сам оцивидац тога. Жао ми је сваког ко настрада али је очито да већина од њих возе као суманути!!!!

ОДГОВОРИТЕ