Хрвати о Ðоковићу: Најбољи у историји и наш пријатељ

Хрватски портал "24сата.хр" похвалио је српског тенисера Новака Ðоковића, који је овог викенда у Задру организовао регионални и хуманитарни турнир Адриа Тоур.

Србија 21.06.2020 | 16:42
Хрвати о Ðоковићу: Најбољи у историји и наш пријатељ

"Хрватска овог викенда на свом тлу уживо гледа најбољег тенисера свих времена, харизматичног спортисту и пријатеља наше земље - српског тениског виртуоза Новака Ðоковића (33), који ће играти у финалу Адриа Тоура у Задру", пише портал "24сата.хр".

Даље у тексту подсјећа се на Новаково познанство са Бисерком Петровић, мајком легендарног Дражена Петровића, која је дошла у Задар, како се наводи "са светим дресом, "тројком" коју је у Њу Џерси Нетсима носио њен син".

Портал истиче и да је за Ðоковићеву повезаност са Хрватском заслужно и то што је његова мајка Дијана Хрватица из Винковаца, као и да је Никола Пилић 13-годишњег Новака тренирао у својој академији у Њемачкој.

Регионални Адриа Тоур стартовао је у Београду, а овог викенда одржава се у Хрватској.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Дјордје

21.06.2020 15:13

Краљ је краљ ,ту не игра висе ни боја козе ,ни вјерска припадност ...Цовјек показује сустину засто нас је бог створио по својој слици и прилици ... Он је понос нас као и Никола Тесла ни мислим да не да је највеци тенисер свих времена него му је мјесто у историји најплеменитијих и најбољих људи оуних љубави и без имало зависти и мрзње ... Једноставно и дефинитивно помос је сваком народу имати таквог цовјека у својим редовима и дај бозе да нам се такви људи баве политиком и воде народ а не ове моралне сподобе ,гладни и незајазљиви паразити који униставају пред собом све да би имали лазни осецај вредности. Мислим да је бозија воља далеко изнад њихове глупости ,гордосзи и халапљивости и бице времена да це их свака суза стици ,а неце имати где измаци пред бозијим судом који нас све цека

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

21.06.2020 16:31

Да то је то.

Name

Ма

21.06.2020 16:09

Иванисевиц је прво искористио Нолета да помоцу њега удје у "куцу славних", а онда га користе да помоцу њега промовису тзв. "хрватску обалу" у вријеме короне. Истовремено, се графитима хвале како це ј...ти српске зене и дјецу "украсавајуци" графит српским породицним стаблом, на коме висе објесени Срби. Овај исти Иванисевиц се хвалио за вријеме рата како је пуцао и замисљао како убија Србе. А на турнирима је носио на целу саховницу облика слова "у". Данас поставља питање ноовинарима "да ли хрватска и хрвати знају колико Ноле цини за њихову промоцију".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.06.2020 18:02

Такви су они, латини. То су људи без морала и карактера. Цаст цасним појединцима који су у мањини.

Name

Знај

21.06.2020 18:52

Да је Новак тако размишљао као ти и још неки, вјероватно никад не би стигао ту гдје је сад.