Пуцњава у Сијетлу: Убијен младић, једна особа рањена

Један 19-годишњи мушкарац данас је убијен, док је још једна особа рањена и налази се у критичном стању у пуцњави у Сијетлу у САД.

Свијет 20.06.2020 | 22:59
Пуцњава у Сијетлу: Убијен младић, једна особа рањена

Пуцњава се догодила у делу града где се одржавају протести против полицијске бруталности и расизма.

Јутрос око 2.30 по локалном времену дошло је до инцидента, а полицајци који су пристигли на место пуцњаве имали су потешкоћа да интервенишу и да се приближе жртвама, јер су их у томе спречили учесници протеста, саопштено је на сајту полиције Сијетла.

Како преноси АП, портпарол локалне болнице рекао је да су око три сата по локалном времену колима хитне помоћи у ту установу довезена два мушкарца у критичном стању.

Један 19-годишњи мушкарац је преминуо од последица повреда, а други се налази у критичном стању.

Осумњичени или више осумњичених за напад су побегли са лица места и полиција за сада нема података о њиховим идентиту или личном опису, преноси АП.

Полиција Сијетла тренутно прегледа снимке сигурносних камера и мобилних уређаја очевидаца како би дошла до више података.

АП наводи и да је тзв. ЦЦОП зона у Сијетлу где се догодила пуцњава, место где се већ недељама одржавају протести, као и да полиција ређе залази у ту зону, после неколико сукоба са демонстрантима.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Симо

20.06.2020 21:24

Поциње полако ал опет страдају недузни ваљда це поцет И зликовци да нестану фасисти америцки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драско

20.06.2020 21:25

Хоцемо протесте

ОДГОВОРИТЕ