Упитан долазак Новака Ђоковића у Сарајево

Најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић наишао је на нове проблеме у организацији, пошто је егзибициони меч са Дамиром Џумхуром у Сарајеву под знаком питања. Егзибиција, којом је планирано да се заокружи тениски регионални спектакл, заказана је за 5. јул.

Спорт 20.06.2020 | 14:06
Упитан долазак Новака Ђоковића у Сарајево

Према писању сарајевског листа Дневни аваз, меч између двојице тенисера је под знаком питања јер још није одређен терен на којем би играли.

Првобитни план је био да се искористи простор испред зграде Заједничких институција на Врбањи, међутим, веома је неизвјесно да ли ће локалне власти успјети да испразне овај простор и поставе монтажни терен.

Организацију воде из Ђоковићевог тима, уз помоћ људи из Сарајева, а главни дио посла требало би да преузму људи из Градске управе Сарајева.

Из Аваза наводе да обезбјеђивање инфраструктуре, као и припрема мјеста за догађај, није мала инвестиција. Према неким информацијама, у оптицају је и стадион "Грбавица", али је мало вјероватно да ће се тамо одржати.

Сарајево је под знаком питања, али се Бањалука увелико спрема и турнир би требало нормално да се одржи.

То је већ други организациони проблем са којим се Ђоковић сусреће, пошто је због тренутне ситуације турнир у Црној Гори морао да буде отказан.

(РТС)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ИXИ

20.06.2020 12:38

Шта ће доле када су неспособни. Добро дошао у Бања луку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питај се

20.06.2020 13:15

Када је Ранко Шкрбић сусрео Новака Ђоковића и упитао га Како је комшија?А Новак му је одговорио како смо ми комшије? Шкрбић је рекао па из Монака.Видјећемо да ли ће Новак доћи у Бања Луку??

Name

Оља

20.06.2020 12:46

А сто ли му је то требало? Хоце Ноле да буде месија, а не зна да се у Сарајеву месије не примају. Сарајево је обицна кукавна царсија и ниста висе. Ко год би, са српске стране, да им прузи руку, они це је измакнути као да је кузна и увијек це све повезивати са ратом, а да притом никада, ни у ком слуцају, неце видјети и свој негативан удио у њему. Дакле, Ноле је сад покусао и ако буде имао памети, висе никад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МираИСа

20.06.2020 13:32

Оља лијеци мрзњу и процитај цијели цланак. Вазно је пљувати по Сарајеву, и није вазно из којег разлога. Ја радим у Сарајеву и никада нисам осјетила такву мрзњу код тамносњег становниства... Запитај се засто..

Name

Бањалука

20.06.2020 13:57

Оља, да ли сте свјесни шта пишете! Како год окренемо морамо живјети заједно.

Name

онако

20.06.2020 14:08

Тако је Оља! Менталитет...

Name

Инди Ре МираИСа

20.06.2020 14:51

Лијепо је цути да нема мрзње. Искрено то мислим, али имају и други извори - портали на којима њихови цитаоци радо износе своја мисљења сто вас демантује, а односе се и на вас који из И. Сарајева долазите у "њихово" Сарајево на посао како бисте презивјели јер немате, казу, у својој Шумској или Смрдској (да, тако називају РС) гдје да надјете посао. Немогуце да то никада нисте процитали или цули.

Name

Ре Бањалука

20.06.2020 15:18

А ста вам то знаци да ли сам свјесна? Ста вас је то тако сназно дотакло? Не видим ниста лосе у ономе сто сам написала. Самим тим сто казете МОРАМО да зивимо заједно говори да несто не стима. Сто није: ми ХОЦЕМО, ми ЗЕЛИМО да зивимо заједно? Лицно, немам отклон на спрам никога и могу да зивим са и поред било кога ко ме постује. Као и ја њега, наравно. Али, не волим љигавце који би да сагињу главу и кад за тим нема никакве потребе. Сто се тице Нолета, несхватљиво ми је да би било којекаквих спутавања, тобоз', проблема, у припремама за мец. Он је тај који заслузује, свугдје на овим просторима, пазњу и постовање, јер никада није рузну ријец упутио на рацун било ког народа, напротив, гдје год му се указала прилика, помогао је. Ето, иритирало је засто то бас у Сарајеву, граду који цесто истице да је космополитски, а уистину то није, бар сада.