Бане Мојићевић ускоро избацује нови хит: Речи ударају право у душу!

Први победник "Звезда Гранда", Бане Мојићевић у сарадњи са Банетом Опачићем познатим композитором и кантаутором, на опште одушевљење његових фанова ускоро избацује нову песму која прети да постане озбиљан ванвременски хит.

Забава 19.06.2020 | 21:40
Бане Мојићевић ускоро избацује нови хит: Речи ударају право у душу!

Наиме, познати певач је на свом Инстаграм профилу избацио најаву песме којом је открио како песма звучи, а која је такође за кратко време задобила много лајкова и прегледа.,

Песма носи назив "Ако нема друге" и описује љубав двоје младих са тужним исходом, који траже једно друго у другим људима.

Тим поводом смо контактирали познатог извођача Банета Мојићевића који нам је открио да сарадња са Банетом Опачићем траје дуги низ година, да је ова песма једна од његових најлепших балада, те нам је открио да ли је нумера заправо аутобиографска.

- Наша сарадња траје 15 година, урадио ми је неколико песама. Направили смо једну дискографску паузу и сад настављамо са овом песмом где смо стали. Песма је у старом руху, старом фазону, нешто што ја иначе волим и да певам и да чујем, једна од најлепших песама које сам снимио у каријери. Важно је да песме трају и да су ванвременске да пренесу поруку и да пренесу емоцију који смо ми желели да пренесемо публици. Верујем да смо успели кроз ову кратку најаву да заинтересујемо људе и да им заголицамо машту. Премијерно ћемо је објавити у току летњег периода, завршићемо песму студијски да се све то лепо спакује и да снимимо један леп спот. Нећемо правити промоцију песме преко лета, биће од септембра, кад се људи врате у нормалне токове. Што се песме тиче, она је моја аутобиографска, моја животна прича и то је песма која описује добар део мог живота.

Верујемо да ће вас песма оборити са ногу већ на прво слушање, са првим тактовима, као и све претходне песме овог изврсног певача раскошног гласа и да ће се баш свако од вас наћи у истој јер смо сви некада прошли кроз сличне љубавне ситуације.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар