Жене одлепиле за најзгоднијим свештеником у Британији! (ВИДЕО)

Свештеник Пет Алертон (41) из Нотинг Хила, постао је права интернет звезда због свог изгледа филмске звезде. Његове слике, многе жене стављају на позадину својих мобилних телефона, и важи за једног од миљеника нежнијег пола.

Занимљивости 18.06.2020 | 21:55
Жене одлепиле за најзгоднијим свештеником у Британији! (ВИДЕО)

Свештеник је студирао божанство на Единбуршком универзитету. Покушајте да замислите типичног свештеника и нећете имати на уму никога попут популарног Пета Алертона, пише Дејли мејл.

За почетак, ту су неоспорно добар изглед. И гардероба у тренду, неколицина мушкараца носи стандардну гардеробу, док Пет, има другачији начин одевања.

Током пандемије корона вируса, улицама Лондона Пат се возио својим трициклом и читао молитве људима и певао химне. Људи га називају "најбољим свештеником", и свакодневно има све више обожаватеља на друштвеним мрежама.

Недавно је један његов снимак, забележио чак пет милиона прегледа, као и дељења на Фејсбуку, а популарност му је сваког дана све већа, па је тако ово свештено лице доспело у британске медије, делом због својих дела, а делом због свог излгеда.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар