Хороскоп зна шта радите кад вас нико не гледа!

Сви ми имамо неке радње и ритуале које обављамо само када смо сигурни да нас нико не гледа. Међутим, пред астрологијом нема тајни.

Занимљивости 17.06.2020 | 20:55
Хороскоп зна шта радите кад вас нико не гледа!

Звезде вам вире кроз кључаоницу и "виде" оно што други не виде. Ево шта који знак ради иза закључаних врата:

ОВАН

Потреба за адреналином га чини напетим и нервозним понекад. Због свог темперамента Овнови имају навику да грицкају нокте. То раде још од раног детињства и углавном не престају ни у старости.

Кад изгрицкају све нокте на прстима руку, у стању су да пређу и на ноге. Али то раде само у купатилу, далеко од очију свих радозналаца. Пошто се доста крећу, углавном су у доброј форми, па им није никакав проблем да зубима дохвате своје ножне прстиће.

БИК

Бик је хедониста и флегма, па му тешко пада буђење у раним јутарњим сатима. Обично је ангажована цела породица (по потреби и фамилија), да би намолила овог лењивца да промоли једну ногу из постеље. То је процес који траје.

И док укућани користе сва могућа средства модерне технологије и сву машту да га натерају да устане из кревета, Бик грли своје омиљено ћебе, трља се о њега, сиса прст и задовољно прдуцка.

Још једна карактеристика Бика је да ће кришом, иза ваших леђа, гланцати већ чисту чашу, или виљушку коју сте му дали, пре него што је примакне устима, уколико не жели да вас увреди, или ће вам отворено тражити другу, која нема ову овде флеку.. ту ту доле, јел видите?

БЛИЗАНЦИ

Врло свестрани и оштроумни, Близанци су интелектуални знак. Њега интересују све области и располаже са доста информација. Међутим, то је понекад врло оптерећујуће, па им је концентрација у дефициту. То су они људи који свакодневно изгубе по коју ствар. Ако сте се икада запитали ко може да заборави сопсвено дете у вртићу, то су без сумње Близанци.

Када осети да му концентрација пада, Близанац брже боље “опали” громогласан прдеж, који би и мртвог пробудио. Затим њушка испуштени ветар, осврћући се преко рамена како би био сигуран да нико ништа није приметио. Уколико неко од укућана нешто прокоментарише из друге собе, у стању је да се вади на фору: “Немам појма шта је то било, вероватно нешто напољу”…

РАК

Рак је знак који је предан породици. Нису фанови великих провода и најбоље се осећају код куће. Инертни су, моторика им је слабо развијена, стога су склони да се саплету о сопствене ноге. Константно им предмети испадају из руку. Пожељно је са њима бити на безбедној раздаљини.

Њима се често дешава да у гостима поломе неки драгоцени предмет, па онда брже боље гледају како да га поправе, залепе, тек толико да држи док се неко други не ухвати за исту ствар, не би ли скинули кривицу са себе.

ЛАВ

Увек жељни пажње и аплауза, Лавови обично имају неки неприродан став и држање. Понекад због тог грча да се свима и у сваком тренутку допадну, могу да имају понеки несвестан тик. Ходају неприродно, са уздигнутом главом, па се за њих обично каже да су “прогутали мотку”.

Готово да можете бити сигурни да Лав, када га нико не гледа, ревносно обавља неке од опсесивно компулсивних радњи – прескаче спојеве на плочнику, пипа предмете одређеним редоследом, броји гутљаје док пије воду или покрете четком, док се чешља. Вероватно много времена проводи пред огледалом, вежбајући изразе лица, а неретко и води љубав са сопственим одразом.

ДЕВИЦА

И сама зна да претерује са детаљима и чистоћом, али она просто мора да има асепсол уз себе. Она ће и у вашем дому примећивати детаље које би исправила, па се неће устручавати да неке предмете махинално помери како би се задовољио само њој знан закон симетрије.

Када уђе у нечији тоалет, не седа на WЦ шољу док је темељно не обрише антибактеријским марамицама и обложи папиром. Док обавља нужду, вероватно вам пипка ствари, отвара ормариће, проверава квалитет четкице за зубе, разгледа ваш прљав веш и садржај канте за ђубре.

ВАГА

Ако нисте знали имају и Ваге Ахилову пету. Њима је фризура проблем са којим се носе цео живот. Ово је знак који обара рекорде задржавања у купатилу, од чега 90 одсто времена оде на сређивање косе. Некако навикну са тиме да живе.

Искористиће сваку прилику када их нико не гледа да поправе тај проблематичан прамен, баце поглед на фризуру док пролазе поред неког излога или огледала. Уколико седите у канцеларији која се налази иза стакла са огледало ефектом, велика је вероватноћа да је онај мајмун који се већ пет минута кези испред вас, намешта фризуру и вади спанаћ из зуба, не знајући да можете да га видите, Вага у хороскопу.

ШКОРПИЈА

Шкорпијин либидо је без конкуренције. Она воли секс и апсолутно ће свакога замислити у некој пози, био то саговорник, пословни сарадник, партнер њеног пријатеља… Тих мисли се напросто не може ослободити. Карактеришу је и опсесивно компулзивни нагони.

Будите сигурни да Шкорпија са којом разговарате управо замишља вашу “оргазам фацу”, пита се како изгледате голи и оцењује какви бисте могли бити у кревету, без обзира да ли је заинтересована за секс са вама. Она то ради спонтано и успутно. И то ради свима и на сваком месту!

СТРЕЛАЦ

Водите рачуна да не остављате Стрелца насамо, док вам је у гостима. У супротном може веома лако да вам се деси да се улепите у жваку, или нешто још много горе, првом приликом када завучете руку под столицу или сто.

Наиме, Стрелац као да има фетиш да обележава територију лепећи каку из носа, или жваке по свим скровитим местима. То је његов начин да поручи “Ја сам био овде”. Такође, након његове посете, из чисто превентивних разлога, баците на прање онај баде мантил који вам виси у купатилу. Велика је шанса да је о њега отрљао ђоку.

Када долазите код њега у госте, пазите где седате и држите руке у крилу.

ЈАРАЦ

Што због кошчате грађе, а што због тога што су врло скептични и боје се да им неко не узме нешто њихово, Јарчеви су углавном погрбљени и због тога изгледају старије. Живе живот у страху да не изгубе новац, а то им временом даје забринут и помало уморан израз лица.

Сакривају новац на најневероватнија места, тако да често, попут веверице, забораве где су сакрили благо. Када остану насамо, броје уштеђевину и гланцају драгоцености. Уколико припадају богаташима, вероватно се, попут Баје Патка, “купају” у парама.

ВОДОЛИЈА

Водолије умеју да буду веома чудне када је реч о хигијени. Сваку прилику када их нико не гледа, оне користе да ишчачкавају штроку из ноктију, а богами и из пупка.

Када су насамо, труде се да једу из једног истог тањира и пију из једне чаше, како би прљали што мање судова. Зато често поједу нешто “с ногу” и гасе жеђ директ са чесме. Апсолутно мрзе непотребно стварање прљавштине и вашара по кући.

Када су у гостима, све то ипак престаје да важи и у стању су да вам траже посебну чашу за сок, а посебну за воду.

РИБЕ

Рибама је својствено да иду са теме на тему у конверзацији. Зашто вам готово никада није јасно шта су Рибе хтеле да кажу? Ево одговора: У њиховом свету дванаесте димензије, претпоставиле су да имате способност телепатске комуникације и да је њихов конфузан разговор врло јасан.

Када остане насамо, она наставља да води конверзацију са вама у својим мислима, тако да се немојте чудити, ако одједном постане непријатна према вама. Врло је могуће да сте јој тада рекли или урадили нешто заиста увредљиво. У стању је да пребаци кривицу на вас и због нечега што је само сањала.
На исти начин, она изненада може да вам постане изузетно наклоњена.

Извор: Беснопиле.рс 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

17.06.2020 20:32

Какве измисљотине,ниста није тацно,бар не за оне знакове,које ја познајем.

ОДГОВОРИТЕ