Нада Обрић четврти пут оперисана!

Нада Обрић поново је оперисана, сазнаје Курир. Певачица се тренутно налази у Бечу где се подвргла четвртој операцији.

Забава 17.06.2020 | 14:02
Нада Обрић четврти пут оперисана!

Иако је досад држао ведар дух, током разговара с њом јасно је било да је уплашена. У разговору за Курир она је потврдила ова сазнања.

- Нажалост, тачно је. Тренутно сам у Бечу. Знам и за боље дане. Треба да кренем и на хемиотерапију, па ћемо се чути када дођем у Београд. Хвала вам - рекла је помало нерасположено, трудећи се да ипак буде јака као и увек. На питање да ли је поново морала на операцију због проблема са карциномом на бешици, одговорила је потврдно.

Нада се налази у Аустрији код своје ћерке Итане, која је одвела код најбољих лекара на једну приватну клинику где брину о певачици. Пре непуних годину дана Нада је оперисала карцином на бешици у КБЦ "Бежанијска коса" и била је срећна да је проблем уочила на време. Међутим, то није био први пут да се сусрела са том дијагнозом, али је без обзира на то веровала у оздрављење.

- Са болешћу се не треба играти, она не бира ни време ни професију, сваком може да се деси и зато треба ићи код лекара. И ако дођемо у ситуацију да нас живот опомене и успемо све то да пребродимо као ја, и даље треба водити рачуна. Сви морају да нађу времена за своје здравље. Ја сам била релативно млада када се све то дешавало, деца су ми била на факултету и ја сам им била неопходна. Себи сам говорила гласно, да бих чула свој глас: Мени не може и не сме ништа фатално да се деси, ја ћу ово да пребродим јер нисам завршила све оно што сам наумила у животу! Рано је да умрем, још морам да живим.' То је утицало да се борим - говорила је раније Нада.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дада

17.06.2020 15:09

Зелим ти много среце и здравља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

17.06.2020 15:52

Надамо се да цес се успјети изборити са теском болесцу,И да оздравис И будес здрава,била си добра И лијепа пјевацица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар Пале

17.06.2020 16:29

Бас ме брига за пјеваљке и врцицајке.Она код најбољих доктора по Бецу... ја гледам како да израним цељад... јер сам без посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

забринута

17.06.2020 16:50

Добра Нада,добра ДУСА,главу горе ти си херој,излазис као побједник,сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Митар Пале

17.06.2020 20:23

И ја сам без посла,али никога незнам да мрзим.Она није певаљка ,вец једна храбра и предивна зена,којој зелим брз опоравак.А ти се стиди својих реци,себицни створе.

Name

Дивна Зена

18.06.2020 13:25

Дивна Зена Исусе буди јој у помоци Оздрави ју Молим те ❤

ОДГОВОРИТЕ