Хифа Оил – Еуро Оил отворила у Бијељини своју 17. бензинску пумпу

Компанија Хифа Оил, најуспјешнији приватни дистрибутер нафте и нафтних деривата у Босни и Херцеговини, отворила је данас своју 17. бензинску пумпу и другу по реду у Бијељини. И овај малопродајни објекат посједује све пратеће садржаје у складу са стандардима Хифа Оил – Еуро Оил бренда, као и Исомаx - гориво високих перформанси за дизел и бензинске моторе.

Република Српска 17.06.2020 | 14:00
Хифа Оил – Еуро Оил отворила у Бијељини своју 17. бензинску пумпу

Уз врхунску услугу, малопродајни објекат нуди и кафу "ТО ГО", бесплатну Wи-Фи мрежу, као и Еуро – Маркет са великим избором роба широке потрошње. Нова бензинска пумпа у Бијељини налази се у насељу Велика Обарска.  

«У Бијељини сада имамо двије Хифа Оил – Еуро Оил бензинске пумпе. До краја године планирамо отворити још неколико бензинских пумпи у Сарајеву и Херцеговини, као и у Црној Гори. Јачамо нашу тржишну позицију, и настављамо са ширењем малопродајне мреже и унапријеђења бренда Исомаx у сарадњи са партнерима широм Босне и Херцеговине и регије», поручио је Кенан Ахметлић извршни директор и члан Управе компаније Хифа Оил.   

Хифа Оил са својим малопродајним објектима тренутно је присутна у Сарајеву, Грачаници, Градачцу, Маглају, Добоју, Теслићу, Бусовачи, Бановићима, Рудом, Живиницама, Брчком, Бијељини, као и у Црној Гори, односно Подгорици. 

Енергија која покреће! 

(БН)