Нада Топчагић мисли да је преживела корону!?

Певачица Нада Топчагић једна је од оних која се, када је проглашено ванредно стање због епидемије коронавируса у Србији, склонила из Београда и отишла у своју викендицу на Тари, где је била све време.

Забава 16.06.2020 | 13:39
Нада Топчагић мисли да је преживела корону!?

Она је тамо била са својим супругом Златком, а сада је отворила душу и признала да се плашила короне, али и да мисли да ју је преживела!

Наиме, певачица се осврнула на то што на естради влада паника због коронавируса, а онда нам је испричала шта јој се десило.

"Чула сам да су Цеца и њен син заражени, али ја то гледам тако да су они млади и неће бити ништа. Ја мислим да сам ја корону преживела. Знате шта се десило, испод мене (на Тари) људи издају Кинезима, све време су тамо били, у јануару су били. И тај човек који је њима издавао нас је позвао, били смо само Златко, он и ја, јела сам тамо и кад сам дошла кући, мене ухватила температура, грло, супруг ме доводи у Београд, а онда смо Беки и ја отишли у Пожаревац, мене супруг вози, ја лежим и јечим, хтела сам да умрем.

Које певање, мене само што нису износили, ужас! Ја немам температуру, мене може да сломи, мало, али ово је баш било! Будемо ми на том слављу, једва ме Златко довезао до куће, комшилук ми је рекао, баш смо синоћ евоцирали то, кажу: "Надо, ти си била мртва".

И кад сам ишла у једну клинику на улепшавање, ја то не радим претерано, мало, можда се и види, прича ми доктор, каже "Ја сам, Надо, то преживео", био је негде у иностранству, каже ми да није могао да прича, а ја нисам могла да причам. Мислим да сам ја то преживела, волела бих да одем да се тестирам, да видим да ли имам антитела", каже Нада.

"А што је најтеже било, кад смо дошли Златко и ја на Тару, кад је проглашено ванредно стање, ја питам тог човека што издаје Кинезима, да ли су то људи који живе код нас, раде, имају те робне куће, а он ми каже да они директно долазе из Кине, рентирају ауто и дођу ту. Тако да сам ја 100 посто то преживела. Мој супруг је краће то пребродио, а ја сам се борила са животом. И још нисам ишла код лекара, сама сам себе лечила", испричала је Нада.

(Курир.рс/Пинк Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сенаида Рупчагић

16.06.2020 14:49

Ја мислила да није...

ОДГОВОРИТЕ