Принц Wиллиам у тешким здравственим проблемима

Један од најпознатијих чланова краљевске породице, 36-годишњи принц Wиллиам, нашао се у проблемима. Међутим, иако су проблеми и скандали, чини се, постали 'стил живота' ове најпознатије породице на свијету, овог је пута ријеч о оним озбиљнијим, здравствене природе, барем ако је вјеровати писањима таблоида Натионал Енqуирер. Наведени медиј, наиме, пише како Wиллиам 'мало по мало' губи вид, точније, пријети му - сљепоћа.

Свијет 16.06.2020 | 07:14
Принц Wиллиам у тешким здравственим проблемима

Наиме, према писањима наведеног магазина, губитак вида принца јако забрињава те је због тога потражио помоћ најбољих љекара у земљи. 

"Принц Wиллиам има још пет година прије него што у потпуности изгуби вид", рекао је инсајдер с краљевског двора и тиме забринуо многе.

"Јавно је објавио да је његов вид све гори и гори. Но, унутар зидова краљевске палаче, 'насмрт' је уплашен да ће вид изгубити у потпуности", додао је наводни, добро упућен извор, који је открио и разлоге наглог погоршања здравственог стања омиљеног принца.

"Није тајна да су Wиллиам и његова супруга, Кате, јако љути и огорчени јер су се Мегхан и Харрy одрекли краљевских дужности. Иако се Кате, као и увијек, у јавности прави храбра, бојим се да им се приватни живот распада. Wиллиамова борба против сљепоће засигурно их уништава и слама срца", закључује извор.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Инцест

16.06.2020 07:21

Инцест је цудо!? Вец деценијама се кламфају медјусобно у тој фамилији... Досла наплата!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Страсно

16.06.2020 08:45

На залост. Похлепа је проклета. Фаце им изоблицене.

Name

Боки

16.06.2020 09:21

Ајде када пишете ћирилицом, и само копирате текст гледајте шта сте добили пресловљавањем прије него објавите текст: "Wиллиам"

Name

Плејаде

16.06.2020 09:59

Значи нису се договорили. Није пристао на промене.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Веома

16.06.2020 19:59

Залосно.Недај Бозе никоме.