Милош открио зашто продаје родну кућу у околини Бијељине!?

Милош Бојанић је познат као човек који има доста некретнина. Родом је из Рухотине, места надомак Бијељине, где има породичну кућу.

Забава 15.06.2020 | 20:45
Милош открио зашто продаје родну кућу у околини Бијељине!?

Као неко ко је познат по томе што прави или купује куће, многе је зачудила вест да је Милош породичну кућу у Бијељини решио да прода.

"Физички не могу да стигнем да одржавам неколико кућа у другим државама. Имам некретнине у Новом Саду, Црној Гори, Босни. Цело лето проводимо у Црној Гори, пошто је то кућа на морузатим сам често у Америци, због синова, а живим у Новом Саду. Та кућа у Бијељини пропада, јер немам времена да одем. Треба то одржавати, јер кућа пропада када нико не брине о њој и то је једини разлог зашто сам одлучио да продам кућу", рекао  је Милош.

Познатом певачу је тешко због ове одлуке, због чега је одлучио да себи у родном селу изгради нову кућу.

"Одлучио сам да не продајем цео плац, па ћу на том делу направити себи мању монтажну кућу, јер ја сам ту одрастао и за то место ме веже доста успомена и лепих момената", каже Милош.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-15/06152020084020.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Милош је већ годинама у срећном браку са супругом Бранком, са којом га често разводе, па су се опет појавиле приче да се разводи, што је певач такође прокоментарисао.

"Опааааа, па по ко зна који пут. Нема од тих прича ништа. Могу само да причају. Бранка и ја смо заједно и ту нема места никаквим причама о разводу. Напиши слободно да сам се развео, али ево жене поред мене", рекао је кроз смех Бојанић.

Извор: Курир.рс/Србија Данас Фото: СД /принтсцреен

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

16.06.2020 09:42

Милоша за градоначелника Бијељине! Он би могао стати Мићи на црту. :)))

ОДГОВОРИТЕ