Хаос на илегалним рејв журкама у Манчестеру

Током двије нелегално одржане рејв журке за вријеме карантина у Великом Манчестеру догодио се низ инцидената – један мушкарац је преминуо, једна девојка је силована, а три особе су нападнуте ножем.

Свијет 14.06.2020 | 18:06
Хаос на илегалним рејв журкама у Манчестеру

Журке у парковима Дејзи Нук и Карингтон привукле су синоћ око 6.000 људи, преноси ББЦ.

У парку Дејзи Нук је пронађено тијело мушкарца, за којег се сумња да се предозирао, док је 18-огодишња дјевојка нападнута у парку Карингтон.

У Карингтону су и три особе нападнуте ножем, међу којима је и 18-огодишњи младић који је задобио повреде опасне по живот.

У одвојеним нападима ножем повријеђена су још два мушкарца, старости од 25 и 26 година, а један 25-огодишњи младић је ухапшен због сумње да је посједовао хладно оружје.

Полиција је саопштила да су ове нелегалне рејв журке имале “трагичне посљедице”.

Помоћник шефа полиције Крис Сајкс осудио је организовање журки наводећи да је ријеч о очигледном кршењу закона о корона вирусом.

Он је додао да су полицајци били суочени са насиљем, које је довело до тога да се на њих бацају предмети и да је једно полицијско возило било на мети вандала.

Он је позвао све да доставе полицији ако имају снимке који би могли да помогну у истрагама.

(Тањуг)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дрина

14.06.2020 16:25

кад би полиција, тузиластво и судови били на страни народа онда би и они возили вака аута...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Некад

14.06.2020 16:36

Су исто биле илегални рејв партији 90тих ал је омладина била нормалнија па се није ово десавало..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емиграција саблон порука

14.06.2020 18:21

Страсно ста се ту догађа, сва среца да сам отисао из те болесне зљемље Додика и Бакира, сада добијам 5000 УСА америцких долара на љепоту оцију а омладина фина кулртурна овде прави енглези.. хахаха опет гласајте за исте

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јинг јанг

14.06.2020 21:14

Могао си бар наци чланак који је везан за БиХ,једино ако Манцестер није тамо послије Крешева тукац један!А у америцким филмовима смо гледали да радници раде по 2 посла да презиве,тако да твоја шупља о 5000 пада у воду.