БИЗАРНО: Продаје одећу мртвих људи онлине обучена као зомби! (ВИДЕО)

40-годишња Тајланђанка Каниттха Тхонгнак плени ових дана пажњу на азијским друштвеним мрежама због своје генијалне стратегије продаје половне ношене одец́е путем интернета.

Занимљивости 13.06.2020 | 22:22
БИЗАРНО: Продаје одећу мртвих људи онлине обучена као зомби! (ВИДЕО)

Вец́ина одец́е коју продаје потиче од вервоали или не мртвих људи,а она се одлучила да привуче пажњу купаца необичном одевањем као зомби током интернет ливестреам-ова.

40-годишња Каниттха Тхонгнак, три године продаје половну ношену одец́у на улицама Цхон Даен, на северу Тајланда, али када је пандемија Цовид-19 погодила њено место тада су се ствари су се драстично промениле


Па је попут многих других произвођача одлучила да искуша своју срец́у на интернету. Продаја пловне одјец́е, коју је вец́ина покојника оставила за собом, увек је била табу, али забрана кретања је само погоршала ствари.

Каниттха је имала само неколико гледалаца током својих ливе стреаминг-ова и једва да је продавала пар комада, али  је смислила сјајну идеју и помало бизарну  - да пригрли оно за што се људи највише плаше свог посла тако што ц́е постати неумрла односно зомби!

Идеја да се претвори у зомбија дошла је 40-годишњакињи једне вечери, када није било текуц́е воде да се освежи и умије. Одлучила је да покрије лице белим пудером због чега је изгледала као дух. Следећи пут за снимање ливе стреама  је узела пудер и успела да постигне застрашујуц́и изглед, само уместо да је гледа свега пар људи сада је у ливе стреам гледају на хиљаде људи!

У само пет дана, ноц́ни ливе стреам Каниттха прешао је од публике од неколико десетина до гледања до 4.000 људи. И њена продаја је нагло скочила, а иако није открила колико зарађује ових дана, признала је да се сналази много боље него што је икада продавала половну ношену одец́у.

Тхонгнак каже да обично започиње са својим ливестреам-мом око 22:00 и ради до око 3:00 ујутро, и ови се ноћни сати савршено уклапају у њену језиву тему, они се не сматрају баш идеалним за аукције на мрежи. Ипак, хиљаде људи остаје само да би гледали њене ноц́не емисије, а њена продаја никад није била боља.

На питање има ли проблема с испробавањем одец́е мртвих људи за гледаоце током интернет аукција, 40-годишњакиња је рекла да јој уопште није непријатно да то ради, јер јој то помаже да преживи и она и њена породица и додаје  "мораш да радиш оно што мораш, хтела или не".

 

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар