После два дана брака открио да му је супруга мушкарац! (ВИДЕО)

Индонежански медији недавно су објавили бизаран случај 31-годишњег мушкарца који се оженио женом коју је упознао путем интернета да би после само два дана брака сазнао да је она заправо мушкарац!

Занимљивости 13.06.2020 | 18:29
После два дана брака открио да му је супруга мушкарац! (ВИДЕО)

Мушкарац, идентификован само као Мух, како би заштитио свој идентитет, наводно је пре месец дана на Фацебооку упознао своју супругу Миту. Након што су се упознали и успоставили романтичну везу на мрежи, њих двоје су се одлучили упознати и у стварном животу преноси Оддитy Централ.

Изашли су на кафу, а 31-годишњак тврди да ништа о Митином изгледу и гласу није било сумњиво. Изгледала је прелепо и грациозно, због чега се он одмах заљубио у њу. Ноц́у је остајао да размишља о њој, а након неколико недеља изласка, једног дана је назвао Миту и замолио је да се уда за њега.

Своју породицу обавестио је о плановима за венчање, па је са родитељима отишао у Митину кућу како би предао мираз (око 1300 евра).

Венчали су се 2. јуна. Митино лице је било покривено, а ником ништа није изгледало сумњиво. Нико није посумњао на пол младе, мада је много људи присуствовало свадби.



Прве брачне ноћи, Мух је желео да "испуни брачне дужности", што је Мита одбила. Када га је одбила и наредних неколико дана, Мух је поча да сумња да нешто озбиљно није у реду.

После друге узастопне ноћи без "испуњавања брачних дужности", Мух је одлучио да мало истражи о чему се ради и сазнао - његова супруга је, у ствари, мушкарац. Међутим, када је дошао кући, Мита је већ била нестала.

Пун беса, отишао је право у полицију и оптужио Миту за превару, најавивши развод. Полиција је, заправо, пронашла мушкарца који се претварао да је Мита. Његово име је, заправо, Ади, а још увек се не зна каква казна га чека.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 0

Оставите коментар