Муж Тање Савић се огласио те открио у каквим су односима и да ли ће вратити децу!

Приватни живот Тање Савић месецима је једна од главних тема домаћих медија након што су у јавност испливали наводи да је пријавила супруга за одвођење деце у Аустралију без њеног пристанка.

Забава 12.06.2020 | 15:41
Муж Тање Савић се огласио те открио у каквим су односима и да ли ће вратити децу!

Тања Савић је и даље у Србији, док је супруг са двојицом синова у Аустралији, а за сада нема назнака да ће се они вратити у Београд, као ни да ће се Тања упутити на други континент. Он се сада огласио и открио све.

Након бројних спекулација огласио се и њен супруг Душан Јованчевић који тврди да је због корона вируса своје наследнике одвео у своје родно место у Аустралији, као и да су се тако договорили он и Тања.

"Деца и ја смо отишли у Аустралију због њихове безбедности и враћамо се наравно за Београд када прође све око Цовида19 и све се врати у нормалу. Тако смо се договорили моја супруга и ја. Она је остала јер има пословне обавезе" рекао је Душан за "ИДЈТВ".

Он је истакао да су он и певачица у добрим односима и тврди да се она редовно чује са њим и са децом.

"Ми смо јако заљубљени једно у друго и дан данас. Ја моју супругу волим исто као првог дана! Чујемо се два пута дневно. Незгодно је будући да је временска разлика 8 сати унапред. Чује се са децом пре спавања и када се пробуде ујутру за школу" испричао је Душан и додао да њему и деци недостаје Тања.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар