Дарко Лазић се преполовио, смршао 62 кг! (ФОТО)

Певач Дарко Лазић са вереницом Марином Гагић ухваћен је у кафићу, а сви су приметили да је невероватно смршао.

Забава 11.06.2020 | 15:21
Дарко Лазић се преполовио, смршао 62 кг! (ФОТО)

Екипа емисије "Папарацо лов" је усликла Дарка са Марином када је кренуо ка теретану, где је вредно радио и тренирао, а како се наводи он је изгубио чак 62 килограма.

На себи је певач имао тренерку и мајицу, те се јасно могло видети да је "ослабио" доста и да се потпуно посветио себи и здравом животу.

Подсетимо, популарни певач недавно је био на интервенцији током које му је смањан желудац те више неће моћи да једе као раније. Како је кубурио са вишком килограма, Дарко је одлучио да на овај начин реши проблем.

- Килограми су ми представљали велики проблем, те сам тражио начин да их се решим. Физикалну терапију нисам могао у потпуности да изводим, а и кретање ми је представљало проблем због килограма. Осим свега тога, крвна слика није била баш најбоља и то је претило да настану много већи проблеми. На страну све то, нисам могао нормално ни да се крећем, јер сам константно имао болове, што ме је баш мучило - рекао је недавно Дарко.

"Причао сам се лекарима и они су ми рекли да је најбоље решење да смањим желудац. У првом тренутку био сам уплашен, плашио сам се компликација које би могле да настану. Са хирургом сам причао и он ми је објаснио да се ради о рутинској операцији, а да ће килограми тек нестати после неколико месеци. Сада следи период опоравка организма и довођења у нормално стање. Потребно је да прође време, а надам се да ћу и ову битку победити", рекао је певач који сада изгледа много мршавије.

Извор: Курир.рс Фото:принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар