Слоба и Јелена одредили датум венчања!

Слоба Радановић сигуран је да живот жели да проведе поред Јелене Ђуричанин, а пар је заказао свадбу за 19. септембар у 14 сати у општини Вождовац.

Забава 09.06.2020 | 18:47
Слоба и Јелена одредили датум венчања!

Они су се определили за тај датум јер рачунају да ће се ситуација са корона вирусом до тад скроз смирити, а након тога ће истог дана направити свадбено весеље.

- Пре неколико дана Слоба и Јелена дошли су у општину Вождовац да закажу грађанско венчање. Тражили су да буде средином септембра, те су добили 19. - открио је извор из општине Вождовац.

Пар не жели огромну свадбу, већ толико велику да могу позвати све људе који су од старта подржавали њихову љубав.

- Планирано је 300 људи, Слоба и Јелена не желе нешто превелико, али ипак морају да испоштују све пријатеље, родбину и многобројне колеге. Јелена већ бира венчаницу. Свидела су јој се три модела светских дизајнера, а највише розе хаљина са богатим цветом са стране. Такође јој се јако допада елегантна куши, једноставног, али ефектног кроја , као и перфектно скројена венчаница боје шампањца. Декорација ће бити сведених боја, са доста белог цвећа, а бидермајер ће направити од природног цвећа - рекао је извор.

- Њих двоје хоће да ангажују Магла бенд, који је јако популаран тренутно и увек задужен за одличну атмосферу, а како се очекује велики број људи са естраде и јавног света, биће ово свадба за памћење.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-09/06092020045116.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

Подсетимо, Слоба и Јелена започели су везу прошле године. Ђуричанинова се развела од супруга Игора Марковића, са којим има два сина, а певач је, чим је угледао, знао да је она жена његовог живота. Слоба за собом, такође, има један брак, са колегиницом Кијом Коцкар.

Извор: Курир.рс Фото: АТА имагес

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

09.06.2020 23:06

Зивот је један.Само се треба удавати,зенити и правити дјецу.Сретно младенци.

ОДГОВОРИТЕ