Огњен се тестирао на корону- стигли резултати!

Након што је потврђен корона вирус код одбојкаша Атанасијевића, сви гости, укључујући и водитеља, морали су да се тестирају.

Забава 09.06.2020 | 14:21
Огњен се тестирао на корону- стигли резултати!

Аутор и водитељ емисије "Амиџи шоу", Огњен Амиџић, тестирао се на <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/теме/корона-вирус" таргет="_бланк" рел="ноопенер">корона вирус након што је сазнао да је одбојкаш Александар Атанасијевић, који је недавно гостовао у његовој емисији, заражен истим.

Амиџић се тестирао, а његов резултат је негативан, што је јако обрадовало водитеља,пише Ало!.

Глумица Ивана Дудић која је исто вече гостовала у Огњеновој емисији, такође се моментално тестирала на корона вирус, након што је Атанасијевић признао да је позитиван.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-06-09/06092020022708.јпг" алт="" wидтх="830" хеигхт="498" />

Њени резултати су такође негативни.

- Јавио ми је да је позитиван, јер је то дужност, ваљда, сваког грађанина да обавести. Урадила сам тест и код куће сам, чекам. Немам никаквих тегоба - рекла је Ивана за <а хреф="хттпс://www.телеграф.рс/јетсет" таргет="_бланк" рел="ноопенер">ТелеграфЈЕТСЕТ.

Подсетимо, познати српски одбојкаш Александар Атанасијевић пре неколико дана открио је да је позитиван на корона вирус, а његова клиничла слика је лакша, тако да је пуштен на кућно лечење.

Извор: Телеграф.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар