Нападнута Партизанова управа: Ово неће спречити изношење истине

Уочи утакмице четвртфинала Купа Србије између Радника и Партизана дошло је до напада на управу београдског клуба.

Спорт 06.06.2020 | 13:39
Нападнута Партизанова управа: Ово неће спречити изношење истине

Наиме, кажу из Партизана, док су потпредседник Владимир Вулетић, генерални секретар Милорад Николић и судија Основног суда у Врању ручали у том граду, напало их је неколико особа.

Нападачи су пришли њиховом столу, вербално вређали представнике Партизана, а потом су покушали и да изазову физички обрачун.

У својој намери нису успели, јер је, наводе у београдском клубу, на време реаговала полиција, која је убрзо и привела пет особа.

"Истина је, били смо нападнути у среду у Врању. Ишли смо да посетимо Копнену војску, где смо положили цвеће, на вечну ватру свим погинулим војницима Србије. Отишли смо на ручак и са нама још неки људи из протокола", рекао је Вулетић у изјави за Б92.нет.

"У једном моменту је њих петорица пришло мени и почело да урла, да напустим објекат и Врање, да никада више не дођем. Људи из протокола су препознали сина Драгана Антића. Пришли су столу, стали изнад мене, претили ми, али сам остао прибран. Морам да признам да је полиција брзо реаговала, а нападачи су одмах почели да беже у Ниш".

Срећом, није ескалирало у већи сукоб, а Вулетић је после свега имао недвосмислену поруку.

"Син Драгана Рецка Антића је био предводник напада. Али ово неће спречити изношење чињеница о намештеним утакмицама његовог клуба које су биле предмет рада етичке комисије и УЕФА дојава. Ако неко мисли да ће се спречити изношење истине о Антићевим саветима Звезди да чува тим за Судуву против његовог тима, да насиље из његове свлачионице пренесе на друге клубове и њихове званичнике, грдно се преварио".

"Јер као што Његош каже: 'Свако је рођен да по једном умре, а част и брука живе довијека', а са тим у вези и да је 'Врање цело црно и бело", подвукао је Владимир Вулетић за Б92.нет.

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар