10 година сваки дан му стижу пице које није наручио!

Белгијанац Џен Ван Ландегем (65) не може да спава, задрхти сваки пут када чује скутер јер се боји да ће му неко поновно доставити пицу.

Занимљивости 06.06.2020 | 17:18
10 година сваки дан му стижу пице које није наручио!

 Поруџбине су стизале и у радним али и у нерадним данима, у било које доба дана. Сваки пут је одбијао доставу и никад ништа није платио.

Достављачи хране иначе свима доносе осмех на лице, али за овог старијег господина они представљају - злостављаче. Већ готово 10 година Џен Ван Ландегем прима пице које никада није наручио, понекад и неколико пута дневно, на своју кућну адресу у Торонту.

“Све је почело пре девет година. Одједном ми је достављач уручио низ пица, али нисам ништа наручио”, рекао је за лист Хет Лаатсте Ниеуwс.  У почетку је мислио да је дошло до забуне у достави, али наруџбе пице, кебаба и других врста брзе хране стизале су непрестано на његову адресу.

Пице су стизале у било које дане, радне и нерадне, те у било које доба дана. Па се тако десило да је једном примио пицу у 2 ујутру. Једног дана у јануару 2019. године догодило се да му се на кућном прагу појавило десет достављача, од којих је један имао 14 пица у руци. Ван Ландегем воли пице, “али не 14 одједном’’. Преферира замрзнуте пице. “Никад нисам тражио кућну доставу”, рекао је.

“Не могу више да спавам. Почињем да се тресем сваки пут кад на улици чујем скутер. Бојим се да ће неко поновно доћи и доставити ми врућу пицу”, рекао је. Помислили бисмо да старији господин халуцинира, али проблема имају и ресторани. Ван Ландегем је сваки пут одбијао доставу и никада није ништа платио.

Храна се враћала у ресторане и морали су да је баце. Према његовим прорачунима, само је прошле године послао натраг пице у вредности од 450 евра.



Проблема с доставом ненаручених пица који трају готово девет година има и његова пријатељица која живи у Белгији. Понекад када их добију истог дана међусобно се упозоре да “очекују испоруку тог дана’’.

Лажне испоруке је неколико пута пријавио полицији, али она никада није ушла у траг “пица злостављача’’. Џен непрестано истражује како би открио ко стоји иза овог апсурда. Поручује да када сазна ко га мучи последњих девет година, тај “неће завршити добро”. Али у међувремену се наставља његова ноћна мора фантомске пице.

Извор: Занимљивостидана.цом

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бања

12.06.2020 01:14

Ја дефектних ресторана брацо моја

ОДГОВОРИТЕ