Вучић о Косову: За нас нема срећног рјешења!

За нас нема срећног решења, и какво год оно да буде, ми не можемо бити задовољни, каже председник Србије Александар Вучић.

Србија 06.06.2020 | 10:54
Вучић о Косову: За нас нема срећног рјешења!

Он је тако одговорио на питање у вези са косовским проблемом и његовим решењем.

Како је казао, одмах након избора очекује у Србији Мирослава Лајчака, изасланика ЕУ за дијалог Београда и Приштине, и наводи да га очекују разговори и са изаслаником САД за дијалог Ричардом Гренелом.

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ма

06.06.2020 09:25

Ово је једина истина, а ви излудјујте и даље народ. хттпс://yоуту.бе/ДWз0Qхза8Вw

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аууу бас ти је истина

06.06.2020 09:53

И тај ти је сав на даљински то и сам знас али нецес да признас??

Name

РЕ Ма

06.06.2020 09:54

„Ми лажемо да бисмо обманули себе, да утешимо другога, лажемо из самилости, лажемо из стида, да охрабримо, да сакријемо своју беду, лажемо због поштења., лажемо због слободе. Лаж је вид српског патриотизма и потврда наше урођене интелигенције. Лажемо стваралачки, маштовито, инвентивно. Лаж је српски државни интерес, Лаж је у самом бићу Србина. У овој земљи свака лаж на крају постаје истина. Србе је толико пута у историји спашавала лаж“. Добрица Ћосић 1961

Name

Ма

06.06.2020 10:49

Видим да је контра ефекат изазвао мој коментар, јер је овај први "Аууу" сендвицар којем образ не вриједи висе од тог истог сендвица, а овај "РЕ" је вољан цак и да употријеби мимикрију писуци цирилицом, овај Цосицев цитат извуцен из контекста, који користе доминантно ови из троугла Сарајево-Зеница-Тузла.

Name

извучено из контекста?

06.06.2020 21:08

А шта је извучено из контекста? Да можда не лажете? Схватио сам да је та лаж "да би сачували мир у кући да се не спомињу жртве усташког режима од стране Срба " и сл... Али то се односило САМО на Хрвате и Јасеновац те свеукупне злочине усташког режима (с којима су Срби 90-их ковали план да подјеле БиХ и да би то остварили требало је Бошњаке и Боснаце изазивати и на крају уништили оптужујући их да су почели ратове у БиХ и Хрватској)... Па зар није одвратна лаж да су Православна дјеца бацана гладним лавовима у Пионирском парку? Да је Даворин Поповић -Пимпек (пјевач Индекса) ратни злочинац, да је Сафет Исовић, пјевач севдалинки, ратни злочинац, да је Ханка Палдум имала приватни логор за Србе у Сарајеву? Да је свака зграда и свака кућа у Сарајеву имала наводно логор за Србе!?! Из каквог контекста су те лажи извучене??? Хеј, багро! Вама се обраћам! Српска багро! Лажљива и покварена! Част изузецима, али их је јако, јако, јако, јако мало!

Name

ЦАР ЛАЗАР И ЦАР МУРАТ

06.06.2020 10:00

АМЕРИКА:БАНДИТИ поставе ДЕБИЛА на чело дрżаве. Србија:БАНДИТ на челу државе ,распореди ДЕБИЛЕ по институцијама

ОДГОВОРИТЕ
Name

Има, има

07.06.2020 06:20

Само не потписуј ниста.

ОДГОВОРИТЕ