Северина мора да плати казну због слика са сином

Северина Којић мора да плати новчану казну у још неутврђеном износу, свакако већем од неколико десетина хиљада динара, јер се оглушила о одлуку Жупанијског суда у Дубровнику те је и након њихове забране на свом Фејсбук и Инстаграм профилу објавила неколико фотографија на којима је са сином.

Забава 05.06.2020 | 11:57
Северина мора да плати казну због слика са сином

Колико ће тачно Северина платити, одлучује Општински грађански суд у Загребу, у чијој је предмет надлежности. 

Наиме, дубровачки суд потврдио је привремену мјеру загребачког суда, према којој се пјевачици на Фејсбуку и Инстаграму забрањује објављивање фотографија малољетног сина, којег има из везе са српским предузетником.

Такође, суд јој је наложио да у року од осам дана од ступања на снагу рјешења уклони све његове фотографије са друштвених мрежа. Суд је прописао и да ће, у случају да се оглуши на ову одлуку, Северина морати платити скоро 80.000 динара новчане казне, која ће се одређивати у дупло већем износу сваки пут кад се оглуши о забрану, преноси 24 сата.

Подсјетимо, Блиц је први писао да је због тога што је без дозволе другог старатеља објављивала фотографије сина на друштвеној мрежи Инстаграм, Северина је од суда кажњена са 340.000 евра. Основна казна била је 3.600 евра, а она је потом објавила још неколико фотографија сина и свака сљедећа казна се дуплирала, а на коначан збир додате су бројне камате. Ова казна долази на наплату ове недјеље, што додатно отежава Северини читаву ситуацију.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

05.06.2020 16:31

Висе и Северине,Игора,Милана судова.Аман досадни сте до бола.

ОДГОВОРИТЕ