СЕДАМ НЕОЧЕКИВАНИХ СТВАРИ КОЈЕ МОЖЕШ КУПИТИ ОНЛАЈН

Свијет је препун неочекиваних и занимљивих ствари.

Вијести 04.06.2020 | 14:35
СЕДАМ НЕОЧЕКИВАНИХ СТВАРИ КОЈЕ МОЖЕШ КУПИТИ ОНЛАЈН

То нарочито долази до изражаја у данашње вријеме када путем интернета можемо сазнати све о свему, чак и када је ријеч о стварима које се налазе у најудаљенијим земљама на планети.

Међутим, ситуација је још занимљивија кад сазнамо да многе чудесне ствари можемо купити уз само два клика, а све што је потребно јесте да имамо обичну банковну картицу и приступ интернету.

 1. Галијум – метал који се топи у рукама

Уколико сте гледали филмове Терминатор, знајте да није све фикција. Галијум се топи на 29,76 степени Целзијусових, а познато је да чак и „напада“ друге метале, неке од њих (као нпр. алуминијум) претвара у прах.

 2. Моззарт – забава на твом телефону

Љубитељи клађења путем www.моззартбет.ба могу да уплате депозит и путем Виса, МастерЦард и Маестро картице и да се кладе на омиљене спортове, бројеве и виртуалне игре или играју онлајн казино (слотове) путем свог мобилног телефона или рачунара.

Ова кладионица чак исплаћује добитке на текући рачун одмах наредни радни дан.

3. Лампа у облику мјесеца који левитира

Можда се не плашите мрака, али свакако ћете се одмах везати за „мјесечину“ на дохват руке. Лампа у облику мјесеца дјелује магично, јер левитира, за шта су задужени посебно подешени магнети.

 4. Прозор на огради за псе

Ако ваш љубимац има инспекторског талента, па воли да прати дешавања у комшилуку или да осмотри пролазнике, овај прозор можете да наручите на интернету и уградите у своју ограду. Љубитељи паса ће се одушевити, а провалници два пута размислити.

 5. Јастук за читаву главу

Спавалице ће ово напросто одушевити. Сада можете да задријемате гдје год пожелите, у било којем тренутку. Само се наслоните на прву површину која вам је згодна и препустите се чарима РЕМ фазе.

Идеално на путовањима, али и за оне којима регуларни јастуци не одговарају.

 6. Лежаљка за радни сто

Реците нам искрено, да сте добили 1 КМ сваки пут када сте пожељели да спавате, умјесто што морате бити у канцеларији и на послу, колико бисте новца имали до сада?

Рјешење за такве дане је ту – слободно се опустите испод радног стола, чисто да мало освјежите концентрацију.

7.Завјеса за туширање са држачем за мобилни телефон

Након дугачког и напорног дана све што нам је потребно јесте топла купка и чаша вина. Међутим, ако желимо истовремено да гледамо филм или пратимо извлачење наших срећних бројева на Моззарт Луцкy Супер 6, ове завјесе су идеалне да можемо поставити телефон на сигурно мјесто.

Донеси одлуку.

(БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бл

04.06.2020 14:14

Хаха, од овог свега највеше ме се свиђа Моззарт. Ипак ту има неких преференција...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрина

04.06.2020 14:47

па ја. нико нормалан неби помслио да узме овај јастук у продавници, гдје га сви гледају...

ОДГОВОРИТЕ