Мигранти се крили међу сунђерима у камиону

Цариници су у сарадњи са полицијом на паркингу једне компаније из Врања, у товару паркираног камиона открили 13 миграната из Авганистана.

Србија 04.06.2020 | 09:40
Мигранти се крили међу сунђерима у камиону

Случај је откривен јуче, када су службеници царинске испоставе Врање, на информацију једне шпедиције, спровели контролу паркираног камиона нишких регистарских ознака који је превозио сунђер панеле из Грчке ка Србији, саопштила је Управа царине.

Иако се на камиону налазила царинска пломба Сјеверне Македоније која није била оштећена, возач је изразио сумњу да се у товарном дијелу камиона којим је управљао налази још нешто сем робе.

Захваљујући брзој реакцији цариника, група од 13 младића из Авганистана убрзо је откривена, изведена из товара робе на сигурно и предата полицији у даљу надлежност.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

пиле

04.06.2020 08:25

Мислис да су јагњад а оно све вуци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

04.06.2020 08:50

Која је то даља надлежност? Је ли их враћају у Афганистан или их распоређују по Србији?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.06.2020 20:24

Пази,војску саљу у Сид да би на југу усло 4000 миграната. итд

Name

Цхристиан Сwеден

04.06.2020 09:03

Ти људи су спремни да се убију и убију све око себе пре него сто дозволе да их врате у Афгенистан. Грцка има њихове отиске прстију и тамо их треба вратити. Услу су у ЕУ и као прва земља уласка дузни су тамо остати. Психологија људи одраслих у рату је ратобосна, безмилосна и ту им нико неце помоци психицки, они су висе крвозедне зивотиње него људи. То се показало у Сwедској јер једноставно не зеле себи помоци, не зеле да раде, зеле да зиве боље а опет зеле да зиве као у афганистану.

ОДГОВОРИТЕ