Ко је мушкарац који је одустао од намјере да пуца?

Убица пришао аутомобилу, а када је видео КО ЈЕ ЗА ВОЛАНОМ одмах је одустао!

Регион 02.06.2020 | 22:01
Ко је мушкарац који је одустао од намјере да пуца?

Полиција истражује ко је мушкарац који је, како се сумња, припремао ликвидацију у недељу вече у которском насељу Доброта када је пресрео возило "мерцедес" у којем је била жена.

Наоружани маскирани мушкарац пришао је аутомобилу с пиштољем у руци, али није пуцао.

Све указује да је непознати мушкарац очекивао да за воланом буде друга особа, јер је када је угледао жену, одустао од намере да пуца.

Ипак, истражитељи не искључују могућност да је жена била мета те да је нападач из неког разлога одустао од наума да пуца.

Жена која је била за воланом нема везе са безбедносно интересантним особама или члановима криминалних организација.

Пресретање жене догодило се на доњем путу у Доброти. Побједи је незванично саопштено да је око 23 сата пријављено да је наоружани мушкарац припремао злочин и да инспектори интензивно раде на његовом идентификовању.

Прикупљена су обавештења од грађана на ове околности, узети су и снимци са надзорних камера и узета је изјава од жене која је била у "мерцедесу".

Одустао или погрешио?

Истражитељи верују да је нападач или заменио аутомобил или је одустао од напада када је увидео да у аутомобилу није особа коју је очекивао.

Жена је била у мерцедесу у близини маркета Арома према отвореном базену.

На том потезу се налазе бројни стамбени и угоститељски објекти. Маскираног нападача су видели и поједини мештани, односно пролазници.

(Курир.рс/Побједа)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Е СВАСТА

02.06.2020 21:04

Е СВАСТА. ЦРНОГОРАЦ А НЕЦЕ ДА ПУЦА. Е ОВА КОРОНА СВЕ ПОРЕМЕТИЛА.

ОДГОВОРИТЕ