Српска манекенка победила корону: Враћа се на писту!

Заносна бринета плавих очију коју многи пореде са Летицијом Каста, успела је већ на почетку каријере да стане раме уз раме са многим светским моделима и уради сјајне кампање за најпознатије светске брендове. Тамара Лазић обезбедила је Србији углед у свету, а ових дана очекује нове пословне понуде након којих ће поново корачати светским пистама.

Забава 30.05.2020 | 20:19
Српска манекенка победила корону: Враћа се на писту!

Манекенка је испричала како се изборила са короном, коју је нажалост добила током пандемије.

- Срећом имала сам лакше симтоме и оправак сам провела у кућној изолацији. Често сам разговарала са блиским људима који су били ту да ме охрабре и пренесу ми позитивне исли. Много тога сам научила за ово кратко време, Колико год људи да упознате у животу важно је да негујете праве пријатеље, који својом љубављу могу да вам олакшају тешку ситуацију. Максиму: Живот чине мале ствар, људи олако схватају али када се нађете у оваквој ситуацији зауиста вас и стиница може учинити срећним. Полако се враћам свакодневним обавезама и послу који волим. Како у пословном, тако и у приватном животу очекују ме лепе ствари, а највише се радујем пресељењу у нови животни кутак - рекла је манекенка и додаје:

- Очекује ме реализација већ договорених ангажмана у Милану, Мадридру и Јужно Америци, а радићу и за познате брендове. Наравно сви чекамо да се прво отворе аеродроми и прораде авио линије.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Алл тхе моодс... З зЗ??

Објава коју дели ТАМАРА ЛАЗИЦ (@там_лазиц) дана

Пандемија је у великој мери утицала и на свет моде:

- Ковид 19 уздрмао је све индустрије па и модну. Не могу да предвидим шта ће се десити у свету моде али свакако ће се неке ствари изменити, а ја сам спремна да се прилагодим.

Извор: Ало.рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар