У Вијетнаму праве и продају џиновске векне хлеба! (ВИДЕО)

Веровали или не, вијетнамска провинција Ан Гианг, у делти Меконг, више је позната по својим џиновским векнама хлебова (хлеба), него по својим задивљујуц́им природним атракцијама.

Забава 30.05.2020 | 18:35
У Вијетнаму праве и продају џиновске векне хлеба! (ВИДЕО)

Ови огормни  хлебови су пре неколико година постали прави хит на интернету!

Хлебови су дужине 1 метар и тежине не мање од три килограма, џиновски хлеб који се продаје у Ан Гиангу заиста су нешто необично и специфично! Обично се продају у великим пластичним кесама, коштају 50 000 ВНД (2,14 долара) и наводно имају леп укус као и добар изглед.

Након печења на њега додају одозго по хлебу путера, а понекад се додају и семенке попут сусама за додатну арому.

Све је почело још пре 2 године - 2018. године, када је веб сајт за животну забаву и забаву Бригхтсиде објавила листу најчуднијих намирница на свету. Тада су у своју "колекцију" начуднијих намирница уврстили су и огромну векну хлеба која је била веома популарна у вијетнамској провинцији Гианг.

Било је и оних који су тврдили да су фотографије (које су се појавиле на интернету) хлеба фотошопиране или усликане из неког угла како би се створила илузија да су много вец́е од обичних векни хлебова.

А онда су видеозаписи необичног огормног хлеба почели вирално да се "каче"на интернет. Тако су вијетнамски медији почели су велику пажњу придавати џиновским хлебима, а ускоро је цео свет сазнао за сада чувени џиновски хлеб Ан Гианга.

Како изгледа тај хлеб видели сте из приложених фотогарфија а опет ако не верујете фотографији ту је и видео запис па погледајте!

Извор: Занимљвостидана.цом

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Директ

31.05.2020 12:57

Код нас 2 бурека од по 200 грама коштају отприлике оволико.

ОДГОВОРИТЕ