Шок: Повреда Надала и завршава каријеру

Нико није очекивао да ће овог кишног суботњег јутра прочитати реченицу “Надал одлази у пензију”.

Тенис 30.05.2020 | 13:58
Шок: Повреда Надала и завршава каријеру

Ипак, то јесте истина, али то није ни дјелић приче која је продрмала Шпанију из коријена. Када су прочитали овај наслов навијачи нису уопште застали, већ одмах кренули да паниче. Објављен је огроман број фотографија и “гифова”.

И док су неки падали у несвјест као у култној серији, истина је нешто другачија. Тачно је, Надал одлази у пензију, али не Рафаел!

Овај Надал је прелијепо грло Џорџа Болтона, а био је један од великих побједника шпанског спорта! Учествовао је и на чувеној коњичкој трци у Кентакију, побиједио четири пута заредом, стигао до савршеног скора и донио власнику чак милион долара!

Ипак, радост није трајала дуго.

– Гадно се повриједио и он је завршио са тркама. Било је сјајно на дербију, однијели смо четири побједе и јако нам је жао што се све овако завршава. С друге стране, срећа да смо рано установили повреду јер је могло да буде и горе – изјавио је власник.

Дакле, ако сте се забринули због тренутно другог тенисера свијета, бриге нема! Он је добро (колико знамо) и спрема се за мини турнире по Шпанији, прије него што званично од 1. августа поново крене тениска сезона. Мистерија је разријешена, а Шпанцима остаје за наук да сљедећи пут не паниче прије времена.

(Српскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар