Бизнисмен открио тајне оргијања са старлетама: Обично, свако од нас да по 1.500 до 2.000 евра!

Трећи дан централна тема у свим медијима јесте вест и детаљи око хапшења Тијане Максимовић, познатије као Тијана Ајфон, која је приведена у среду увече због организовања проституције и подвођења у близини Бијељине.

Забава 29.05.2020 | 21:21
Бизнисмен открио тајне оргијања са старлетама: Обично, свако од нас да по 1.500 до 2.000 евра!

Поред ње ухапшено је још 35 особа, од којих је било укупно девет девојака. Код њих је приликом хапшења пронађена већа количина наркотика и оружја, као и 10.000 евра. На снимцима из куће у којој се одиграло хапшење и где је организовано масовно оргијање види се више мушкараца. У једној соби на кревету су седела њих четворица, а у другој просторији на столу су се налазили дрога и бројна пића!

Ипак, начин на који је организовано и уприличено ово оргијање у Републици Српској није уобичајено, барем тако прича за Курир један бизнисмен који је више пута учествовао у свему томе. Према његовим речима, ретко се може видети оружје на таквим дружењима, што није био случај и у Бијељини пре три дана. Наркотици, каже извор, често се користе и то у већим количинама.

- Познајем неколико људи који су ухапшени у Бијељини, углавном су то бизнисмени, међу њима је и судија Славко Винчић из Словеније, па ми је зато чудно одакле толико оружје на том месту. Те оргије на које ја одлазим изгледају тако што се нас неколико договоримо око времена и колико ћемо новца да дамо. Обично, свако од нас да по 1.500 до 2.000 евра, па се онда ангажују девојке преко посредника који нам то стално завршава. Некада буде ту око 30, 40 девојака. Све врхунски изгледају, имају силиконе, фирмирану гардеробу. Што се локације тиче, то обично буде места која нису у близина града, која се изнајмљују, гледа се да буду луксузна места, да имају базен и пожељно је да нема других кућа и близини. Зато то све много и кошта - рекао је извор, инсистирајући да остане анониман.

Он је напоменуо да међу елитним проституткама има доста личности које се појављују у медијима, али и оних анономних из разних професија.

- У том послу нису само старлете, учеснице ријалитија или певачице. Веровали или не, ту су и банкарке, докторке, адвокатице, професорке, директорке државних фирми. Ниједна од њих није присиљена да се тиме баве, већ су у томе добровољно. У зависности од потражње, цене су различите, од 300 евра за вече по девојци, па до 1.000. Углавном је 300 до 500 евра. Нема насиља и томе слично, оне имају односе појединачно а понекад буду у групњаци. Једноставно, хоћемо и добијемо добар провод и секс. Журке трају до јутра, а некада и два дана - закључио је он.

Подсетимо, Тијана Ајфон и њене другарице Саша Петровић, Јована Денић и Софија Гачић, у суседну државу су покушале да уђу чамцем преко Дрине, с обзиром на то да граница још није отворена за прелазак. Приликом хапшења утврђено је да су намеравале да оду на журку у Бијељину, а на основу истраге органи реда су закључили да се девојке баве проституцијом. Као организатор те нелегалне радње означена је позната старлета Тијана Ајфон. 

Два пута признала да се бави проституцијом

Максимовићева је сасвим случајно два пута испричала да се бави најстаријим занатом, тако што су њени пријатељи медијима доставили аудио снимке на којима се чује старлетин глас док прича о проституцији. Прво се 2016. пожалила да је промашила хотел и да је мало фалило да спава са погрешним мушкарцем.

- Јел ви капирате да сам ја отишла у погрешан хотел. Неким хотелима собе на првом спрату почињу бројем 1001, а некима са 101. И онда се потрефи да улазим у собу, да је у њој лик и да је странац. Људи, ја седим и причам са њим. И мени шаље другарица поруку "пита овај кад стижеш, касниш". Ја рек'о "али ја седим у хотелу". Она каже "Тијана, где седиш?" Људи, ви не знате блама, ви не знате шока мог. Могла сам се за џабе изје.ати са човеком - рекла је Тијана. Годину дана касније на исти начин је доспела у јавност гласовна порука у којој Ајфонка прича да јој је лакше да име секс са муштеријама него да организује оргије.

- Где си ти сада? Имала сам секс вечерас три пута! Не могу више, брате, не знам шта да ми уђе вечерас. А пуна ми торба кондома и лубриканата. Јој хит, значи ужас! Веруј ми да ми је лакше да имам секс сат времена него да организујем рибе за блеју фазон. Кога год зовем - могу касније, могу касније... Брате мили - пожалила се она тада, а објавио је Свет.

Извор: Курир.рс Фото: принтсцреен/Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар