Северина неутешна: Рођено моје, ово је мој глас против неправде! (ВИДЕО)

Певачица Северина Којић је пре тачно шест месеци изгубила старатељство над сином Александром, који је након суђења припао оцу Северинином бившем мужу, бизнисмену Милану Поповићу.

Забава 29.05.2020 | 19:55
Северина неутешна: Рођено моје, ово је мој глас против неправде! (ВИДЕО)

Северина је неутешна од како су је раздвојили од сина, за којег је веома везана. У задње време се спекулише и да је ситуација у њеном браку са Игором Којићем неизвесна, а певачица је данас поделила веома емотиван видео, који сведочи о томе колико се тешко носи са ситуацијом везаном за малог Александра. 

Реч је о снимку са њеног концерта у Загребу.

- Данас је тац̌но пола године од неправедног одвајања једног осмогодис̌њег дец̌ака из његовог дома. Са сином сам у тих с̌ест месеци (182 дана) провела тац̌но 29 дана тј. 690 сати. У том "равноправном родитељству" ми је такође одузето 180 сати због самопроглас̌ене самоизолације. Ово је мој глас против неправде. Хвала свима у дворани који су ме дос̌ли подрз̌ати и дали ми невероватну колиц̌ину снаге и љубави. Хвала!  "Рођено моје’", Арена Загреб, 07.12.2019 - написала је Северина у опису видеа.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 

од неправомоц́ног одвајања једног осмогодис̌њег дјец̌ака из његовог дома. Са сином сам у тих с̌ест мјесеци (182 дана) провела тоц̌но 29 дана тј. 690 сати. У том “равноправном родитељству” ми је такођер одузето 180 сати због самопроглас̌ене самоизолације. Ово је мој глас против неправде. Хвала свима у дворани који су ме дос̌ли подрз̌ати и дали ми невјеројатну колиц̌ину снаге и љубави. Хвала! ❤️ ‘Рођено моје’, Арена Загреб, 07.12.2019. #волимстосеволимо #љубавсељубављувраца #захвалназасве #северина

Објава коју дели Северина (@северина) дана

Извор:Ало. рс Фото: принтсцреен

Коментари / 0

Оставите коментар