Јутро облачно, током дана више сунца

У Републици Српској ујутру ће бити претежно облачно од централних предјела на  сјевероисток, исток, југоисток  и југ. На сјеверу, западу и југозападу ведро с локалном маглом. На крајњем истоку могућа је росуља из ниске облачности.

Република Српска 29.05.2020 | 07:11
Јутро облачно, током дана више сунца

Током дана сунчано, а послије подне су пљускови могући на истоку. Касно послије подне ново наоблачење са запада донијеће западу и сјеверу по који пљусак, а увече и у ноћи према петку биће облачно вријеме уз пролазно умјерену кишу, затим слабу, која ће се проширити на исток.

На југу преко дана више сунца, послије подне промјенљиво уз могућност рјеђих пљускова.

Вјетар  слаб до умјерен сјеверозападни, током дана јак, послије подне у слабљењу и скретању на западни. На југу умјерена до јака бура, послије подне у слабљењу. Јутарња температура од 5 до 10, а највиша дневна од 13 до 23 степена.

Данас ће у Федерацији БиХ прије подне бити умјерено до претежно облачно, а послије подне облачно вријеме. Током дана локални пљускови су могући у централним и источним дијеловима.

Крајам дана и током ноћи, у већем дијелу  очекују се киша И пљускови. Вјетар слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни, а на југу умјерена бура.

(БН ТВ)

Коментари / 0

Оставите коментар