Сукоб код Цазина: Подлегао и трећи мигрант

У мјесу Штурлићи код Цазина, данас око 17 сати дошло је до великог сукоба миграната. Према првим информацијама страдала су два мигранта. Међутим, према незваничним информацијама, од повреда задобијених у тучи преминуо је и трећи мигрант.

Босна и Херцеговина 28.05.2020 | 21:39
Сукоб код Цазина: Подлегао и трећи мигрант

Више миграната је повријеђено, а на терену су тужиоци, полиција и Хитна помоћ.

У међувремену, на Фацебооку је објављена прва фотографија с лица мјеста. На њој се виде два тијела прекривена декама и група миграната у позадини.

Колико је озбиљна мигрантска криза у БиХ, а претежно на подручју Унско-санског кантона, гдје је највећи број миграната био годинама стациониран, говори и званични полицијски податак да су илегални мигранти током 2019. године починили чак 205 кривичних дјела, пише Аваз. 

Према његовим ријечима, нека од кривичних дјела су убиства, силовања, покушаји убиства, туче и тешке крађе. Мигранти који највише чине кривична дјела долазе из Алжира, Марока, затим Пакистана и Афганистана.

(Аваз)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сиктер море

28.05.2020 19:49

Прво ће се убијати између себе, а послије ће бити усмјерени на домаће становништво!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маx

28.05.2020 20:36

Из твојих уста у бозије уши, какви смо накарадни и требају све да нас побију

Name

Док Холидеј

29.05.2020 12:33

Па додик је оптуживао господина Мектића за мигранте њега сад нема што сад додик не реагује као члан предсједништва. то је доказ да га брига за мигранте а Мектић је из опозиције па му је зато сметао .

Name

ре Док Холидеј

29.05.2020 22:17

Оваквих сцена нема у Републици Српској, нити овде остају, само продју. Не знам заато спомињес дДодика.Хвала Полицији Републике Српске.