Цеци за рођендан од Богдане и Вељка мали Жељко!

Богдана Ражнатовић би, сасвим извесно, могла да се породи на рођендан своје свекрве Цеце.

Забава 28.05.2020 | 19:44
Цеци за рођендан од Богдане и Вељка мали Жељко!

Како се наводи - за певачицу не би било веће среће него да се њен први унук, којег једва чека не само она него комплетна породица Ражнатовић, као и Богдана, роди на њен 47. рођендан 14. јуна.

Будући отац Вељко би такође волео да се то догоди и да његов првенац, којем ће дати <а цласс="интеxтТаг" хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/12801/зељко-разнатовиц-аркан" дата-таглинк="Жељко Ражнатовић Аркан">очево име Жељко, наредних година слави рођендан са његовом мајком, којој је неизмерно захвалан за све што му је омогућила у животу и увек била његова највећа подршка.

Богдани је термин за порођај четири дана пре Цециног рођендана, али је чест случај да труднице пребаце тај одређени датум. Извор за медије открива да ће Богдана, уколико се не породи до 10. јуна природним путем, отићи на царски рез 14. јуна јер јој је стало да усрећи свекрву и супруга.

"Богдани се одужило и једва чека да угледа сина Жељка. Помало се плаши порођаја, али не придаје важност томе, већ размишља како ће са Вељком, којег неизмерно воли, ускоро имати и дете, што ће их још чвршће везати. Богдана верује свом гинекологу и успоставила је с њим леп, пријатељски однос, тако да је и њему познато да би она волела да се породи на Цецин рођендан. Уколико се природним путем Богдана не породи до Цециног рођендана, онда ће тог дана да је породе царским резом. Ипак, оно што истичу сви из Богданине породице јесте да је свима, пре свега, стало да њен порођај протекне у најбољем реду, тако да се не ствара никакав притисак на њу, већ јој сви угађају у свему што пожели. Богдана ни у једном тренутку није била размажена трудница, а могла је да буде јер је, као најмлађа, миљеница сестара и родитеља, као и Цецина", додаје извор.

Исти извор каже да се за Жељка још не купује ништа због сујеверја да унапред, пре рођења бебе, не ваља куповати за њу, иако је Богдана изразила жељу за разне ствари које ће јој требати за бебу. Њени најмилији су запамтили шта је рекла да жели, па ће јој обезбедити све до последње ствари чим Жељко дође на свет и пре него што са мамом стигне у вилу код Цеце.

Занимљиво је да је Аркан присуствовао рођењу оба детета, што је тих година била права реткост у нашој земљи, а Вељкова жеља је да и он буде уз своју вољену жену кад се буде порађала. Цеца је, иначе, једном приликом испричала и да јој је веома значила Арканова подршка у порођајној сали.

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2020-05-28/05282020060917.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="676" />

"По природи нисам паничар, али признајем, плашила сам се. Пошто је мој супруг био оба пута присутан на порођају, молила сам га да не крене док не будем потпуно у анестезији. Док сам лежала на столу, рекла сам му: 'Ти мене само добро продрмај да видиш јесам ли заиста заспала", рекла је једном приликом певачица.

Извор: Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић

Коментари / 0

Оставите коментар