Како Тијана Ајфон уговара посао: Да заокружимо на 3000 ако ти је мерак!

Старлета Тијана Максимовић, познатија као Тијана Ајфон, ухапшена је ноћас код Бијељине са три другарице док су илегално покушавале да пређу границу, сазнаје “Блиц”.Тијана је ухапшена због подвођења и проституције, а Блиц је дошао у посјед њене преписке и начина на који договара послове за себе и своје дјевојке.

Забава 28.05.2020 | 16:31
Како Тијана Ајфон уговара посао: Да заокружимо на 3000 ако ти је мерак!

У преписци Тијана Ајфон човјеку којем нуди услуге јасно говори да може да “заокружи цифру” и на који начин се врши плаћање.

 

 

Тијана Ајфон је осумњичења за подвођење и организовану проституцију, а поред ње у великој акцији Полицијске управе Бијељина и МУП Републике Српске ухапшено је 35 особа због злоупотребе опојних дрога, оружја и проституције.

У објекту је било 26 мушкараца и девет дјевојака.

– У претресима је одузет кокаин, оружје и 10.000 евра (20.000 КМ) – потврђено је у полицији.

Иначе, са Тијаном Ајфон су биле три другарице: С.П. има 32 године и долази из Београда, Ј.Д. има 27 година и настањена је у Младеновцу (општина Београд), те Софија Гачић која има 27 година и настањена је у Београду.

Позната српска старлета биће процесуирана у Тужилаштву Босне и Херцеговине са још 15 лица, док ће манекенка Софија Гачић бити пуштена на слободу.

Извор: Српска Инфо Фото: СИ/принтсцреен

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Б

28.05.2020 15:40

Аха, супер да знамо сад ста то знаци занимање старлета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна

29.05.2020 04:16

То су оне фине цурице сто их многе зене мајке тетке итд гледају на разним тв каналима ријалити звијезде ?? па их бодре гласају за њих и сто су оне веце пропалице народ њих висе подрзава.Да се цовјеку зивот згади.Јос су висе распаднути ови новинари који дају простор за рекламирање.Цуј позната српска старлета, прљају све сто је српско.Па јос позната.То су ријалити дроље да су нормалне не би биле то сто јесу.Са овим и формацијама њима правите рекламу.А њу це пустити као и остале дроље које су хапсили.Да је нека баба у питању која је украла кокос комсијама заглавила би иза ресетака али посто је проститутка у питању не вјерујем .Јер код нас се трази све сто је разврат и наопако.Тв куце треба да буде срамота сто дају простор за ове наказе, какве црне познате српске старлете.Имамо толико младог успјесног сколованог свијета у републици Српској и Србији а нико им није дао простора да се појаве и да казу ко су и ста су и никада нико неце ни цути за њих.Њих треба да слусамо и гледамо и навијамо за них од њих моземо несто и да науцимо, а ста имамо од ових курви.Дјеци сте све укинули на тв сколске програме они немају ста да гледају.Јесу ли ове курве несто сто би дјеца требала да гледају.Прст нацело господо.Брука и срамота циме блатите ријец СРПСКА

Name

Директ

28.05.2020 18:12

Тијана Ајфон проп'о.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бања

02.06.2020 00:18

Јест ајфонка. Види се у дописивању са мустеријом

Name

Правда

29.05.2020 00:01

А остала зенска имена

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миркан

29.05.2020 06:04

Најстарији занат на свијету још нико није успио да укине па се сад ови наши нашли да нешто ураде.Пустите људе да живе и уживају не морате само ви уживати и правити дернеке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

29.05.2020 12:40

Браво за Веснин коментар!!!

ОДГОВОРИТЕ