Ево шта је тренер Саво Милошевић рекао о шамарању

Тренер Партизана Саво Милошевић одржао је прес конференцију пред меч са Младости из Лучана (субота, 17.30) на коме је било речи о многим темама.

Фудбал 28.05.2020 | 15:28
Ево шта је тренер Саво Милошевић рекао о шамарању

Одговорио је и на писање "Блица" о шамарима које је добио од навијача.

- Прича траје месец и по дана, ја сам избегавао да причам о измишљотинама и лажима, да не били испало да су део озбиљне приче... Немам времена да се бавим тим стварима, а временом сам огуглао на разне измишљотине које сам прочитао у међувремену. Доведен сам да немам назад - не могу да не реагујем - почео је Милошевић да одговара на питање које интригира српску јавност, а прва реакција из табора Партизана дошла је нешто раније јутро када је потпредседник Владимир Вулетић решио да одговори на писање нашег листа.

Појаснио је на шта тачно мисли.

- Након што су инсистирали да добију моју реакцију сад ће је и добити: Лично нисам погођен ни са чим. Ова прича траје месец и по дана и свако ко је хтео да провери могао је да погледа извештаје из претходних дана. Јасно је да је ово смишљена прича, пар дана пред почетак првенства да се ја дестабилизујем, а вероватно и клуб. Почиње првенство, па да имају чиме да се баве - речи су Милошевића.

Наставио је са објашњавањем става:

- Мислим да је то инструирано а ово само спровођење. Нпр, ја те “медије” заиста не могу да сврстам у новине јер би то био грех према правим новинарима, али ови људи то нису. То је обичан људски шљам који ради из личних интереса и у стању је да гази по људима. Мене неће, нити су ме пореметили. А ја сам био у ситуацији да својој деци морам да објашњавам... Мени то говори да ти људи немају црвене линије. Порука свима је: бавите се ви собом, ја немам страх од њих, мене нису пореметили. Свако ће да жање оно што је сејао у животу. Ту немам никакву сумњу. Први полазим од себе, радим тако и спреман сам да платим за оно што радим. Исто тако и други. Мени је ово порука да имају надређене који су све организовали и желе да ми покажу моћ. Да могу све... Ја овде видим њихову слабост и страх од Партизана, који је јак и стабилан - рекао је Милошевић.

Током година је забележно много бизарних ситуација у којима су учествовали навијачи и фудбалери, а многих се можете подсетити овде. 

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Бијељина

28.05.2020 16:56

Додји у своју авлију. Пусти тудзину Босна је Босна. Мислим да се какес За кога си играо

ОДГОВОРИТЕ
Name

закон

28.05.2020 17:30

мој саво бгра и мафија је у спорту немозе постено да се ради велик подрска за тебе друзе

ОДГОВОРИТЕ