Драгана отворила душу па открила како изгледа њен живот са Тонијем!

Фолк звезда Драгана Мирковић годинама живи на релацији Србија-Аустрија, а у престоницу често долази због пословних обавеза, али и да би се дружила с колегиницама и пријатељима.

Забава 24.05.2020 | 20:15
Драгана отворила душу па открила како изгледа њен живот са Тонијем!

Драгана је открила како јој је пошло за руком да скоро 20 година живи у хармонији са супругом Тонијем Бијелићем, шта јој ћерка Мануела и син Марко замерају, али и како изгледају њена дружења с холивудским фацама.

Позната певачица је испричала колико пута долази у Београд, па открила шта јој највише смета кад путује на далеке дестинације:

"Убија ме џетлег када идем на далеке дестинације, али за Београд из Беча пут траје кратко, па ми не смета. Још ми није мука од путовања јер дајем све од себе, али живот у авиону није нимало једноставан" кратка је била певачица.

Драгана открила како се фанови понашају према њој, па се осврнула на однос са холивудским звездама:

"Па највише ме нападају и јуре на Балкану, али када се појавим и у Америци и када ме виде с познатим фацама, онда схвате да сам и ја неко познат, па ме и тамо јуре и фоткају, мада много мање него у Србији", рекла је Драгана па додала:

"Људи ми стално прилазе и осећам да су позитивни према мени. Схватају ме као отворену особу која свој живот без блама показује свима. Све што имам стекла сам поштено и због тога ништа не кријем. Моји фанови стално траже да им показујем с ким се дружим и где путујем. Нисам приметила да су уображене, да одмеравају ко је шта обукао, колико ко пара има. Међутим, ако то раде, онда то баш добро крију. Атмосфера када сам у њиховом друштву увек је позитивна и сви су насмејани" испричала је фолкерка.

Драганина деца не воле да се јавно експонирају, певачица открила глвни разлог:

"Тако је, моја деца не воле популарност, јавни живот и медије и то је њихова жеља коју сам испоштовала. Сав терет јавног живота је на мени, јер се моја породица свесно склонила из медија" испричала је драгана па додала:

"Веома ми је драго, пошто не знам да ли бих преживела да се и они експонирају и буду јавне личности. Често се шалим и кажем да сам успела да преживим своју каријеру, али њихове не бих. Срећна сам што их не интересује живот под светлима рефлектора."

Позната певачица открила како изгледа живот са два тинејџера у кући:

"Постоје неке границе које смо Тони и ја поставили нашој деци, а она их никада нису прешла. Живот са њима је песма и морам се похвалити да тинејџерске бубице нисам ни осетила" рекла је певачица па додала какав однос има са супругом Тонијем и да ли има љубоморе у њиховом браку:

"Ма каква љубомора, нема места за то код ни мене ни код Тонија. Немамо разлога за то, ми смо врло слични и када поред себе имате свој одраз у огледалу, ту нема простора за несугласице, а камоли за љубомору" закључила је Драгана.

Извор: Курир.рс / Ало Фото: принтсцреен 

Коментари / 0

Оставите коментар